dobroge.tv

Live

Gimnastele Constanței, premiate de COSR

01 decembrie 2023
Publicitate

Gimnastica constănțeană a fost la înălțime săptămâna aceasta, la Gala „Mari Sportivi 2023” organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Sabrina Voinea, gimnastă legitimată la CSM Constanța, a primit trofeul de excelență „Mari Sportivi 2023” pentru rezultatele obținute în acest an cu echipa țării noastre, pentru medalia de bronz câștigată în finala de la sol la Campionatele Europene din Antalya, dar și pentru locul al patrulea la Campionatele Mondiale de la Antwerp, în finala la sol.

Alături de ea, o altă constănțeancă, Alexia Vânoagă, vicecampioană mondială de juniori la bârnă, a primit un premiu special din partea organizatorilor.

În întrecerile pe echipe, Sabrina Maneca Voinea, împreună cu Ana Maria Bărbosu, Andreea Preda, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță și Ella Oprea Crețu și-au asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Paris cu naționala României după ce s-au clasat pe locul 10 în calificări la Campionatele Mondiale de la Antwerp. Cele mai multe dintre gimnaste fac parte din programul „Țară, țară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233