dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Onix, o pufoșenie în vârstă de 3 luni, și-a găsit o nouă casă: „Această adopție reprezintă un pas semnificativ către o viață mai bună”

CONSTANȚA. Onix, o pufoșenie în vârstă de 3 luni, și-a găsit o nouă casă: „Această adopție reprezintă un pas semnificativ către o viață mai bună”
05 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

„Cu bucurie anunțăm încă o reușită a efortului nostru comun! Cu sprijinul dumneavoastră un cățel și-a găsit o nouă stăpână. Această adopție reprezintă un pas semnificativ către o viață mai bună pentru pufoșenia în vârstă de 3 luni”, transmite municipalitatea. 

Acum, Onix are parte de iubirea și căldura unei doamne generoase. Îndrăgostită de personalitatea jucausă și afectuoasă a cățelului, adoptatoarea a simțit că acesta este companionul perfect.

„Felicitări noilor membri ai familiei și mulțumim tuturor celor implicați în această minunată adopție!

De asemenea, vă mulțumim pentru sprijinul acordat în cadrul campaniei "Adoptă un cățel!". Această poveste arată că o comunitate unită poate face o diferență semnificativă pentru animalele fără stăpân”, mai transmite municipalitatea.

Persoanele interesate sunt încurajate să ia în considerare adopția, având în vedere că în adăpostul municipalității sunt peste 350 de suflete care își așteaptă omul lor.

Fiecare adopție schimbă destinul unui suflet pufos, iar impreună putem face un pas important în susținerea acestor gesturi nobile.

Reprezentanții Adăpostul public de animale abandonate Constanța vă așteaptă să veniți să adoptați căței pe str. Câmpul cu Flori nr.11, iar programul de vizitare este: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00; Joi 09:30-17:30.

Detalii suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0733045213. Adopția este gratuită!

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!


Sursă foto: Primăria Constanta

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233