dobroge.tv

Live

Simona Halep, după anunţul TAS: Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta şi a-mi demonstra nevinovăţia

Simona Halep, după anunţul TAS:  Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta şi a-mi demonstra nevinovăţia
13 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat că audierile în cazul Simonei Halep vor avea loc în perioada 7-9 februarie 2024. După aflarea deciziei TAS, Simona Halep a afirmat că este bucuroasă că va avea posibilitate de a-şi demonstra nevinovăţia în faţa unui tribunal independent.

"Curtea de Arbitraj Sportiv a decis ca audierile în cazul meu să fie în 7-9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta şi a-mi demonstra nevinovăţia în faţa unui tribunal independent. Mulţumesc", a afirmat Halep, într-un story pe Instagram.

Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Suspendarea este valabilă până la 6 octombrie 2026. Halep a făcut acest apel pe data de 24 octombrie.

Reamintim că Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026: ITIA a publicat decizia integrală în cazul suspendării pentru dopaj în cazul Halep. Cine i-a dat sportivei suplimentul contaminat cu Roxadustat

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233