dobroge.tv

Live

Farul întâlnește „Bătrâna Doamnă” la Sibiu

14 decembrie 2023
Publicitate

Farul Constanța vrea să obțină maximum de puncte din cele două partide oficiale pe care le mai are de disputat în acest an. Învingătoare „acasă” săptămâna trecută, campioana României joacă în weekend la Sibiu, contra celor de la UTA. „Marinarii” sunt în prezent în afara locurilor de play-off, astfel că orice alt rezultat decât victoria i-ar putea îndepărta de obiectivul fixat în acest sezon.

Farul Constanța a revenit în runda trecută a Superligii, pentru scurt timp, pe locurile de play-off după victoria de „ׅacasă” cu Petrolul Ploiești. Campioana României a reușit astfel să lege două victorii consecutive și speră să fi depășit forma mai puțin bună pe care a traversat-o în ultimele luni.

Gheorghe Hagi știe însă că pentru a fi sigur de asta, dar mai ales pentru a rămâne în lupta pentru cupele europene, are nevoie de puncte, pe care speră să le obțină în cele două partide rămase de disputat în acest an. În prima dintre ele va întâlni la Sibiu pe UTA Arad, o altă formație în ascensiune în ultimele luni.

„Suntem în ultimele două meciuri. Două meciuri foarte grele, unul la Sibiu, unde drumul e lung și cu o echipă care a făcut foarte bine, de la meci la meci a jucat mai bine și a făcut un lot foarte bun, cu un antrenor foarte experimentat, cu Mircea, care este un antrenor foarte-foarte bun. Ne așteaptă un meci foarte greu, într-o deplasare lungă. Tot cu aceleași probleme ale noastre pentru care trebuie să găsim soluții și la meciul acesta Popescu e suspendat și atunci bine că s-a întors Boli, sperăm să fie bine și să fie cu noi”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei din etapa cu numărul 20 a Superligii României la fotbal, Farul Constanța este pe locul 7, cu 27 de puncte, în timp ce UTA este doar pe locul 13, la șase lungimi distanță. Partida este programată să înceapă sâmbătă, de la ora 14.00.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233