dobroge.tv

Live

„Marinarii” vor să fie pragmatici contra celor de la UTA Arad

15 decembrie 2023
Publicitate

„Marinarii” vor să fie pragmatici în acest final de an, singurul obiectiv fiind obținerea tuturor punctelor puse în joc în ultimele meciuri din acest an. Farul joacă sâmbătă după amiază la Sibiu, contra celor de la UTA Arad, o altă formație aflată în căutare de puncte.

În turul campionatului, formația constănțeană a obținut doar o remiză pe teren propriu, după ce au reușit să revină de două ori pe tabela de marcaj, partida terminându-se cu scorul de 2-2.

„Noi trebuie să fim pragmatici în acest final de campionat, cum am fost și în ultimele două meciuri, chiar dacă am cedat posesia și cu Petrolul și cu Iași, eu cred că am abordat o tactică foarte bună, ne degeaba am și marcat câte trei goluri și sperăm să o ținem pe această linie”, a declarat Ionuț Vînă, Farul Constanța.

„E un campionat foarte strâns unde sunt foarte puține puncte. Până și FC U Craiova este destul de aproape de noi și noi suntem foarte aproape de CFR, de Universitatea Craiova. Eu zic că toate echipele sunt puternice pentru că oricine poate intra în play-off, oricine poate rămâne pe dinafară”, a declarat Constantin Grameni, Farul Constanța.

În ceea ce privește meciurile directe, Farul Constanța este neînvinsă în confruntările cu UTA Arat de pe prima scenă fotbalistică a României. În precedentele cinci meciuri, „marinarii” s-au impus de două ori, iar trei partide s-au încheiat la egalitate. UTA Arad – Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a XX-a a Superligii României la fotbal.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233