dobroge.tv

Live

Control al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor la târgul din fața Pavilionului Expozițional din Constanța

19 decembrie 2023
Publicitate

Preparate din carne și produse lactate, fără documente de proveniență și vitrine de expunere neigienizate. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului la târgul din fața Pavilionului Expozițional din Constanța. Patru producători au fost verificați. De asemenea, mai multe vitrine frigorifice au fost oprite temporar. Au fost aplicate patru avertismente.

Vitrine ruginite și care nu erau igienizate corespunzător, carne, preparate din carne și produse lactate fără documente de proveniență. Sunt doar o parte dintre neregulile pe care inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor le-au găsit la târgul din fața Pavilionului Expozițional din Constanța.

„S-au verificat patru producători particulari care comercializau carne, preparate din carne, produse lactate . S-a constatat că nu aveau documente de proveniență pentru toate produsele expuse la comercializare și vitrinele de expunere nu erau igienizate corespunzător. S-au aplicat patru sancțiuni cu avertisment”, au transmis comisarii CJPC.

Mai mult, s-au retras din circuitul consumului uman produse alimentare în valoare totală de 652 lei și s-au oprit temporar vitrinele frigorifice până la remedierea deficiențelor.

De asemenea, s-a verificat și o unitate de alimentație publică care prezenta mici abateri de la prevederile legale drept pentru care s-a aplicat sancțiunea cu avertisment.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233