dobroge.tv

Live

Noaptea dintre ani pe litoralul românesc

19 decembrie 2023
Publicitate

Revelionul la malul mării a devenit una dintre cele mai bune opțiuni pentru turiști, după stațiunile montane. Și anul acesta, hotelierii îi așteaptă la malul mării pe toți cei care vor să petreacă altfel noaptea dintre ani, cu meniuri rafinate, petreceri tematice, muzică bună, pachete Spa și multă voie bună.

Cei care nu și-au făcut încă planuri pentru Revelion, mai au încă timp și asta pentru că operatorii economici de la malul mării încă au ofertele deschise pentru turiști.

„Pentru foarte mulți turiști noaptea dintre ani pe litoralul românesc a devenit deosebit de interesantă, destinația Mamaia Constanța fiind o alternativă pe timp de iarnă pentru petrecerea Revelionului”, a declarat George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Hotelierii de pe litoral care organizează revelionul la malul mării, au deja un grad de ocupare de aproape 100%. Cei care vor petrece noaptea dintre ani la mare, se vor bucura de pachete speciale acces la Spa-urile din incinta hotelurilor și multe surprise.

″În prezent pachetele pentru Revelion s-au vândut în proporție de 90 la sută. În câteva zile cu siguranță nu vom mai avea locuri″, susține Adrian Dinu, Manager Hotel din stațiunea Mamaia.

″Pentru perioada de Revelion s-au rezervat un număr de 55 de pachete ce includ: 3 nopți de cazare cu pensiune completă, terapii pentru doamne și domni, welcome package, petrecere de Revelion și foc de artificii, acces Spa pentru piscină interioară, saună, jacuzzi și sală de sport”, a declarat Dragoș Tudorache, general manager hotel din stațiunea Mamaia.

Astfel, după stațiunile montane, petrecerea sărbătorilor și a revelionului pe litoral a devenit o alternativă pentru turiștii care vor să simtă briza chiar și iarna când valurile sunt mai puternice, iar imaginea mării este una inedită.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233