dobroge.tv

Live

Caz revoltător în Constanța! Un șofer de microbuz este acuzat că ar hărțui sexual fetele de 17-18 ani: „Nu sunt singura fată căreia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani”

Caz revoltător în Constanța! Un șofer de microbuz este acuzat că ar hărțui sexual fetele de 17-18 ani: „Nu sunt singura fată căreia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani”
20 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O elevă din Constanța ne-a trimis un mesaj pe adresa redacției în care ne-a povestit cum ar fi fost hărțuită de unul dintre șoferii de microbuz de pe ruta Murfatlar-Constanța. Aceasta povestește că, de-a lungul timpului, ar fi fost atinsă în mod repetat de către acest bărbat, iar, la un moment dat nu ar fi fost lăsată să coboare din microbuz până când nu i-ar fi dat numărul ei de telefon.

Redăm în continuare mesajul primit:

Bună ziua! Numele meu este (...). Vin către dumneavoastră cu o problemă ce se tot repetă. Unul dintre șoferii de pe microbuzele de pe ruta Murfatlar-Constanța (MCS) are un comportament total neadecvat nu doar pentru locul său de muncă ci societate în general.

În această dimineață așteptam să urc în microbuz, însă șoferul încerca să mă convingă să fumez cu el o țigară. În cele din urmă, acesta a coborât, stând în pragul ușii. Domnul a vrut să mă “scuture”, intenția lui adevărată fiind de a mă atinge pe sâni. L-am apucat de mână și l am împins, iar apoi am urcat în microbuz. În urmă cu cateva luni bune, acest șofer a profitat de faptul că eram singură în microbuz și a început să mă “mângâie” pe picioare și să îmi facă avansuri. I-am spus că nu îmi doresc așa ceva, dar domnul nu m-a lăsat să cobor până nu i-am dat numărul de telefon și s-a asigurat că este al meu, apelându-mă. Știu că nu sunt singura fată căruia i-a făcut avansuri acest domn de 27 de ani.

Vi se pare normal comportamentul domnului cu o elevă de 17, respectiv 18 ani? Mie nu! Iar situația nu va rămâne așa! Este inadmisibil ca un bărbat în toată firea să se comporte astfel cu niște fete. Acest tip de comportament se numește hărțuire stradală, art. 28 Cod Penal. Încurajez toate persoanele ce au fost hărțuite de acest domn să depună sesizare, nu putem accepta așa ceva! Atașez o poză cu numărul de înmatriculare al microbuzului, numele șoferului fiind Petre F.!

Mai mult, aceasta a postat întâmplarea și pe rețelele de socializare, acolo unde s-au sesizat și alte fete de aceeași vârstă care ar fi pățit același lucru:

„Pe mine m-a luat de talie și m-a tras lângă el”

„Eu și alta colegă am avut situații similare cu acest șofer. Într-o seară eram singure în gară și tot așa a venit lângă noi ca să "fumeze o tigara" și ne tot punea întrebîri de genul: "unde vă duceți?" sau "ce faceți?" și nu ne lăsa în pace. Iar de fiecare dată cand el era în gară așteptam să plece ca să îl luam pe următorul, și de fiecare dată țipa după noi și ne claxona să mergem cu el”

„Felicitări pentru curaj, cineva trebuia să o facă !!! Îsta se bagă în seamă cu toate fetele, un om silos...”

„Nici nu era nevoie de poză, cred că majoritatea fetelor am fost abordate de dânsul”

„E cunoscut de majoritatea sincer nu am pățit să pună mâna dar mă și duc mereu în spate da cred că nu există fată să nu fie observată de el sau sa fie agresată verbal cel puțin el le numește Glume dar mna nu se gândește că majoritate din fetele pe care le ia sunt minore. Și așa drept glumițele cum le numește el poate să le afecteze. Oricum mă bucur că cineva a făcut o postare despre asta. Eu cel puțin evitam conversațiile cu el și mă duceam în spate. Îmi pare rău pentru fetele care au fost agresate fizic”

„Aceleași chestii le-am pățit și eu cu el!!! Toate fetele sau doamnele care au pățit la fel nu rămâneți tăcute!!!!!!”

„Credeam că sunt singura care are probleme cu el, aparent el are ce are cu toate fetele între 17-18 ani”

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233