dobroge.tv

Live

Pompierii și polițiștii constănțeni, mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă

20 decembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii și polițiștii constănțeni au transmis astăzi un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Le-au urat oamenilor să aibă parte de un Crăciun fericit alături de familie și cei dragi, dar și să aibă un nou an mai bun și mai prosper. De asemenea, le-au recomandat să fie atenți în această perioadă și să respecte toate regulile pentru a avea partea de sărbători fără evenimente nefericite.

"Doresc să transmit în numele tuturor polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, tuturor cetățenilor din județul Constanța toate cele bune, un an 2024 plin de realizări, sărbători liniștite și ca tot ce-și își doresc să se realizeze. Vă mulțumesc! La mulți ani, tuturor! Să ne vedem cu bine!", a spus chestor Dumitru BÎLTAG, inspector șef IPJ Constanța.

"Vă doresc tuturor sărbători cu liniște și bucurie, cu sănătate și multe momente deosebite, iar trecerea în noul an să ne dea încrederea și puterea necesară pentru a merge mai departe", a spus col. dr. ing. Mihail-Cristian AMARANDEI, inspector șef ISU „Dobrogea”.

"Acest prilej îmi oferă posibilitatea de a vă ura sincere urări de sănătate din partea echipajului Gărzii de Coastă. Sărbători liniștite și să navigăm cu încredere și liniște în noul an", a spus comisar șef de poliție Alexandru OAE, director adjunct Garda de Coastă.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233