dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un bărbat de 80 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul cinci al Spitalului Județean

28 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de duminică, 28 februarie, în fața Spitalului Județean de Urgență Constanța pentru o persoană care ar fi căzut de la etajul cinci al clădirii.

Potrivit primelor informații, este vorba de un bărbat de aproximativ 80 de ani, care, conform reprezentanților ISU Dobrogea, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Astfel, a fost declarat decesul.

Am fost solicitați să intervenim prin apel 112 în această dimineață la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în fața centrului de dializă. De îndată la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Constanța B2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat în vârsta protocolului de resuscitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Polițiștii constănțeni au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Judeţean Constanţa ar fi căzut în gol de la etajul 5.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a anunţat IPJ Constanţa.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, pacientul era internat într-un salon destinat persoanelor cu COVID, în urma infecției cu SARS-CoV-2, după ce suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă.

Evenimentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 6.00.Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani care a cazut de la etajul 5.00.

Pacientul era internat în secția clinica Chirurgie generală I și suferise o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune gravă.

În plus, săptămâna trecută a fost diagnosticat cu COVID, motiv pentru care era internat într-un salon izolator destinat pacientilor infectați cu SARS-CoV-2.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Conducerea Spitalului regretă tragicul eveniment. În momentul de față este în curs o anchetă internă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Constanța.


Sursă foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233