dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Un bărbat şi o femeie au murit, în urma unui cumplit accident! PRIMELE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

JUDEŢUL CONSTANŢA. Un bărbat şi o femeie au murit, în urma unui cumplit accident! PRIMELE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI
23 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp, pe drumul E87, la oieşire din Mangalia spre Constanța. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului violent o femeie şi un bărbat şi-au pierdut viaţa.

La faţa locului au ajuns două echipaje de la Ambulanţă, elicopterul SMURD, precum şi două autospeciale de stingere, un SMURD B, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

La locul accidentului, cadrele medicale au găsit două victime în stop cardio respirator. Din păcate, medicii nu au reuşit să le salveze viaţa, rănile suferite fiind prea grave. În accident a fost rănit şi un alt bărbat care a suferit un traumatism toracic și de membru inferior, fiind preluat de elicopter și transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţiştii rutieri încearcă să stabilească cauza producerii accidentului.

UPDATE. IPJ Constanţa a transmis că astăzi, în jurul orei 11.00, „poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localităţii Mangalia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi, de 85, respectiv 24 de ani. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum şi a pasagerei din acelaşi autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum şi a pasagerei din acelaşi autoturism, de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Sursă foto: Radita Dorobantu Facebook/ISU DOBROGEA

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233