dobroge.tv

Live

Tragedie în Portul Constanţa. Un bărbat de 63 de ani a murit strivit

Tragedie în Portul Constanţa. Un bărbat de 63 de ani a murit strivit
25 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a murit astăzi după ce un palet de lemne a căzut peste el. Incidentul a avut loc în Portul Constanţa.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină astăzi, în Portul Constanța, acolo unde un palet de lemne ar fi căzut peste o persoană. La faţa locului, au fost mobilizate o autospecială de lucru cu apă și spumă, un SMURD B, un echipaj de descarcerare și o autospecială SAJ C.

Bărbatul a fost scos de sub paletul de lemne până să ajungă echipajele de intervenție. La sosirea lor, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. Deşi cadrele medicale au încercat minute în şir să-l resusciteze, rănile suferite au fost prea grave, astfel că a fost declarat decesul.

Bărbatul avea 63 de ani. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Ce spun oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în dana 18, din portul Constanța s-ar fi produs un accident de muncă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Constanța, aflat în timpul serviciului, în funcția de conducător auto al unei societăți comerciale din portul Constanța.

Din primele informații, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleți din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat și căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD, însă, din nefericire, bărbatul a decedat.

A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiști și reprezentanți ai I.T.M. Constanța, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233