dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a fost prins transportând droguri pentru că îşi plimba câinele fără botniţă

NAȚIONAL. Un bărbat a fost prins transportând droguri pentru că îşi plimba câinele fără botniţă
25 noiembrie 2021
Redactia DTV

Un bărbat a fost prins, ieri seară, de jandarmii bucureşteni, în timp ce transporta droguri în zona Gării de Nord. Oamenii legii au devenit suspicioşi, după ce tânărul a avut un comportament ciudat în timpul discuţiilor pentru care fusese oprit deoarece câinele pe care îl plimba nu avea botniţă.

Potrivit Observator News bărbatul a fost oprit de jandarmi în timp ce îşi plimba câinele, miercuri seară în jurul orei 22:00. Deoarece animalul făcea parte dintr-o rasă pentru care legea impune purtarea botniţei, oamenii legii l-au atenţionat pe bărbat. În timpul discuţiilor, tânărul a devenit agitat, ceea ce a atras suspiciunea jandarmilor.

Pentru că din comportamentul său reieşea că ar fi avut ceva de ascuns, bărbatul a fost percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe plicuri cu substanţe interzise.

În data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:30, în zona Gării de Nord, jandarmii au observat un bărbat, în timp ce își plimba câinele. Constatându-se faptul că este un câine dintr-o rasă pentru care legea prevede purtarea botniței în spațiul public, bărbatul a fost avertizat verbal și i s-a pus în vedere să respecte legea. Pe timpul dialogului, persoana a început să își piardă calmul. Gesturile sale trădau faptul că ascunde ceva. I s-a cerut să prezinte ce are asupra sa. A recunoscut că deține plante și substanțe interzise prin Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, republicată, și le-a prezentat jandarmilor. În cauză, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233