dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. O adolescentă de 14 ani a încercat să se sinucidă din cauza notelor de la școală. Salvarea ei a fost o prietenă

JUDEȚUL CONSTANȚA. O adolescentă de 14 ani a încercat să se sinucidă din cauza notelor de la școală. Salvarea ei a fost o prietenă
14 ianuarie 2022
Redactia DTV

La doar câteva zile după ce un adolescent de doar 15 ani din Năvodari și-a pus capăt zilelor din cauza situației școlare, o fată de 14 ani din Corbu a înghițit un pumn de pastile, din același motiv. Din fericire, o prietenă de-a fetei a alertat salvatorii, iar aceștia au ajuns la timp.

CITEȘTE ȘI: Familie din Năvodari, devastată de durere. Edi și a luat zilele la doar 15 ani: „Colegii tăi te plâng, lumea e mai saracă cu un suflet blând”

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, că, în data de 13 ianuarie, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o fată de 14 ani, ar fi înghiţit mai multe pastile.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe aceasta, la domiciliul său, din localitatea Corbu. Minora era conştientă, cooperantă, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale”, a anunţat IPJ Constanţa.

Conform primelor cercetări, fata de 14 ani ar fi făcut acest gest din cauza situaţiei şcolare. Ea a povestit prietenei sale despre această situaţie, iar fata a sunat la 112.


Sursă foto: Libertatea

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233