dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Mare de lacrimi după ce Cristi, Iulian și soția lui au murit într-un accident cumplit: „Ce viață nedreaptă. Soție rămasă fără soț și copilașii fără părinți”

NAȚIONAL. Mare de lacrimi după ce Cristi, Iulian și soția lui au murit într-un accident cumplit: „Ce viață nedreaptă. Soție rămasă fără soț și copilașii fără părinți”
14 ianuarie 2022
Redactia DTV

O mamă, un tată, un unchi şi doi copii aflaţi într-un autoturism care circula regulamentar au fost spulberaţi de un şofer de 18 ani, care conducea o maşină cu volan pe dreapta şi care a intrat cu viteză pe contrasens, încercând să facă o depăşire fără să se asigure.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Familie distrusă de un șofer de 18 ani. Mama, tata și unchiul au murit, iar copiii au ajuns în stare gravă la spital. FOTO

Impactul a fost devastator şi în urma sa, familia a fost distrusă. Doar cei doi copii, un băiat de 7 ani şi o fată de 15 ani, au mai fost scoşi în viață din maşina făcută bucăţi. Se află însă în stare gravă şi urmează să fie transportaţi la un spital din Timişoara.

Potrivit Observator News, vitezometrul maşinii care a provocat accidentul indica 160 de kilometri pe oră. Un martor spune că tinerii din BMW mergeau ca nebunii şi că au depășit pe linie continuă. Maşina o aveau de două trei săptămâni, iar de atunci făcea mereu drifturi.

Şi şoferul vinovat şi un pasager din maşina sa au ajuns la spital în stare gravă. La volanul mașinii era un prieten al proprietarului. El nu putea sa conducă pentru că avea permisul suspendat pentru viteză.

Cel de-al treilea frate, martor la accident

Martor la întreaga tragedie a fost un alt frate al victimelor, care se afla în faţă şi a văzut întreaga scenă dramatică.

Din cauza unor nenorociţi să moară atâţia oameni deodată. Ori e beat, ori e drogat, sa intri peste ei. Eu eram în faţa lor, când am apucat să trec cu spatele, făcu așa și îmi dădui cu seama, hopa, ce făcu ăsta mă? Când mă uitai în spate după faruri dacă vin după mine, nu se mai vedeau farurile. Avea viteză mare. Păi dacă sări motorul din mașină, nu vedeți, de la frate-miu, și e Audi, nu orice mașină. Permise luate pe măgării. pe drumul ăsta drept să intri peste oameni”, a declarat bărbatul, care şi-a pierdut în accident doi fraţi şi o cumnată, pentru Observator News.

Mare de lacrimi după moartea celor trei

Vestea morţii celor trei a căzut ca un trăsnet peste comunitatea din satul Cerneți, comuna Șimian, județul Mehedinți. Mesajele au curs pe reţelele de socializare.

Nu pot să cred...si nici nu vreau să cred ca am pierdut astăseară intr un tragic accident niște prieteni dragi(doi dintre frații Ungureanu)băieți respectuoși si muncitori...Îmi pare rău din suflet,Dumnezeu să va odihnească in pace,Cristi,Iulian(zis Lili)și soția lui.… Condoleanțe familiei Ungureanu de la Cerneți!

Dumnezeu să-i odihnească în pace oameni minunați ați plecat prea devreme suflete bune Dumnezeu să-i ierte”,

Doamne ce viata nedreapta. Sotie rămasă fără soț și copilașii fără parinti. Dumnezeu sa dea putere familiei putere sa treacă peste acest necaz urias și neașteptat.Dumnezeu sa-i odihnească!”.

Dumnezeu să-i odihnească în pace iar familiei multă putere să treacă peste această încercare dureroasă sincere condoleante”.

Nu pot sa cred! Doamne oare cum rânduiesti tu lumea? Sa aibă lumina veșnica! Sincere condoleanțe!”.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233