dobroge.tv

Live

Adolescentă de 15 ani din Vaslui, înjunghiată de fostul iubit, după ce a fugărit-o un kilometru. Tânărul de 18 ani a fost arestat

Adolescentă de 15 ani din Vaslui, înjunghiată de fostul iubit, după ce a fugărit-o un kilometru. Tânărul de 18 ani a fost arestat
22 iunie 2022
Redactia DTV

Publicitate

O copilă de 15 ani din din localitatea vasluiană Epureni a fost înjunghiată de fostul iubit. Tânărul de 18 ani a aşteptat-o la microbuzul cu care se întoarcea acasă şi, pentru că a refuzat să stea de vorbă cu el, a atacat-o. Un kilometru a fugit după ea înainte să scoată briceagul pe care îl avea la el.

Potrivit Observator News, tânărul care este acuzat acum de anchetatori de lovire şi alte violenţe, dar şi de deranjarea liniştii şi ordinii publice a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Înjunghiată din gelozie

Băiatul părea vizibil tensionat şi avea asupra lui un briceag. Tânăra atacată ar fi refuzat să stea la discuţii cu el, iar în acel moment agresorul ar fi urmărit-o mai bine de un kilometru, spun martorii care au asistat la întreaga scenă, scrie Vremea Nouă.

După ce a alergat o bună bucată de timp, victima a obosit şi s-ar fi oprit. În acel moment iubitul ei a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Tânăra a fost transportată la spital, iar agresorul de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor din Bârlad.

Cei doi ar fi avut o relaţie împreună, însă la un moment dat tânăra, elevă în clasa a IX-a ar fi decis să pună capăt. Acest lucru l-ar fi înfuriat pe iubitul ei care din gelozie a atacat-o. Pentru că nu a acceptat să fie refuzat şi pentru că adolescenta insista asupra despărţirii tânărul a înjunghiat-o.


Sursă foto: vremeanoua.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Comentologie

Cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233