dobroge.tv

Live

Viteza face noi victime, la Constanța. Un bărbat a murit într-un accident cumplit - martorii, acuzați pentru lipsa de reacție: „În loc să-l ajute până vin salvatorii.. ei filmează”. FOTO/VIDEO

Viteza face noi victime, la Constanța. Un bărbat a murit într-un accident cumplit - martorii, acuzați pentru lipsa de reacție: „În loc să-l ajute până vin salvatorii.. ei filmează”. FOTO/VIDEO
28 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață, la intrare în Constanța, în dreptul reprezentației Dacia. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Impactul a fost atât de violent, încât bucăți din mașină, între care și motorul, au sărit la câțiva metri. Șoferul a rămas prins între fiarele mașinii. 

La fața locului au intervenit o Descarcerare, o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, un echipaj SMURD B și un echipaj SMURD C.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost scos dintre fiarele mașinii de către salvatori. Medicii l-au resuscitat timp de zeci de minute, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Medicul de pe ambulanța SMURD C a declarat decesul.

Potrivit martorilor, mașina marca BMW, înmatriculată în Germania, ar fi sărit peste sensul giratoriu, pe care nu l-ar fi văzut, s-a răsturnat de mai multe ori, a rupt un gard și s-a oprit în curtea reprezentanței Dacia -- detalii aici: CONSTANȚA. Momentul în care un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina, surprins de camere. Atenție, imagini cu impact emoțional. VIDEO.

UPDATE. Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule -- detalii aici: CONSTANȚ. Bărbatul mort în accidentul de la intrare în oraș nu avea permis de conducere

UPDATE. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi băut și s-ar fi drogat toată noaptea, dovadă stând un live postat de acesta pe rețelele de socializare, în care se filmează în timp ce bea pahar după pahar -- detalii aiciCONSTANȚA. S-a filmat în timp ce bea pahar după pahar, apoi a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere: a murit strivit de fiare

Oamenii au filmat scenele de după tragedie și le-au postat pe rețelele de socializare. Internauții îi acuză pe aceștia de lipsa de reacție. Pe fundalul clipului video, bărbații se pot auzi cum se întreabă unul pe altul dacă a sunat cineva la 112. „Zicea paznicul că sună”, răspunde întârziat unul dintre ei. Astfel că, în mediul online au apărut zeci de reacții:

„Ce face românul? Filmează că nu are timp pentru un apel la 112”

„Nu pot sa cred că stau și comentează p emargine cu cafeaua in mana! Nu cred” Nu cred că așteptau să sune ala de la pază.. doamne ferește”

„Stai și filmezi sa faci like-uri în loc sa scoți omul de acolo”

„Este inuman, nu pot să cred.. stau cu mâinile în buzunar și se uită!! în loc să-l ajute până vin salvatorii.. ei filmează.. bine ca ne-a dat telefoanele astea performante .. ca aratam si cand stam pe wc”

„bine că in 2022 este directiva europeana sistemul SOS pentru a suna singură mașina la 112, sa nu stai la mila unora ca cei din filmare”

„s-au apucat să filmeze si sa comenteze inainte sa sune la 112.. se intrebau intre ei daca a sunat paznicul in loc sa sune ei..”


Sursă foto/video: InfoTrafic A2 și Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233