dobroge.tv

Live

Accident urmat de incendiu la ieșire din Mangalia. O mașină și o motocicletă s-au ciocnit: o persoană este inconștientă

Accident urmat de incendiu la ieșire din Mangalia. O mașină și o motocicletă s-au ciocnit: o persoană este inconștientă
08 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină sâmbătă, 8 octombrie, în urmă cu puțin timp, la ieșire din localitatea Mangalia, spre 2 Mai, în zona Unității Militare.

Potrivit primelor informații, o mașină și o motocicletă s-au ciocnit. Accidentul a fost urmat de incendiu.

În urma impactului o persoană a fost rănită grav, fiind inconștientă.

La fața locului se află cadre medicale dar și echipaje ale poliției.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE 14.00. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39, în zona localităţii Mangalia, s-a produs, sâmbătă după amiază, un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism.

În urma impactului motociclistul a fost grav rănit, el urmând să fie transportat la spital. Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt reduse în zonă la această oră. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost produs evenimentul rutier”, a transmis sursa citată.

UPDATE 15.40. Potrivit pompierilor, a ars motocicleta, incendiul fiind lichidat. Motociclistul este conștient și prezintă politraumatisme. Acesta a fost transportat la spital de echipajul SAJ, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE. În accident ar fi fost implicată Monica Macovei, fost ministru al Justiției și fost europarlamentar -- detalii aici: Monica Macovei, implicată în accidentul de la ieșire din Mangalia: un motociclist a fost rănit grav

UPDATE. Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei a declarat că este în stare de șoc după accidentul de la ieșire din Mangalia, în urma căruia un motociclist a ajuns la spital cu răni grave. Totodată, aceasta a declarat că nu se afla pe contrasens, ci motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii” -- detalii aici: „Încep să îmi revin din starea de șoc”. Monica Macovei, după accidentul de la Mangalia: „Un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii”

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ce spun reprezentanții SAJ Constanța

În cursul zilei am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un accident rutier în localitatea Mangalia. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2 și elicopterul SMURD. A fost găsit un pacient conștient, cu fractură deschisă membru inferior, fractură deschisă membru superior și traumatism toracic. Pacientului i s-a acordat primul ajutor și a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.


Sursă foto cu rol ilustrativ: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233