dobroge.tv

Live

UPDATE. CONSTANȚA. O femeie cu probleme psihice și-a incendiat apartamentul după ce a dat foc mai multor obiecte în mijlocul sufrageriei: a fost internată la Palazu Mare

UPDATE. CONSTANȚA. O femeie cu probleme psihice și-a incendiat apartamentul după ce a dat foc mai multor obiecte în mijlocul sufrageriei: a fost internată la Palazu Mare
23 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

A fost panică seara trecută într-un bloc de pe strada Baba Novac după ce un apartament de la etajul 2 a fost cuprins de flăcări. Se pare că proprietara, o femeie de 32 de ani, ar fi dat foc unor obiecte în mijlocul sufrageriei.

Apelul la numărul unic de urgență 112 anunța că în interiorul apartamentului se află o persoană. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

CITEȘTE ȘI: Alertă în Constanţa! Un apartament a fost cuprins de flăcări: o persoană s-ar afla blocată în interior!

Potrivit pompierilor constănțeni, o femeie a fost preluată de echipajul SAJ Constanța, conștientă, fără marcă traumatică sau arsuri și transportată la Spitalul Județean. În interiorul apartamentului au ars mai multe hârtii.

Vecinii spun că femeia ar avea probleme psihice şi că nu ar fi prima dată când dă foc lucrurilor la ea în apartament. Pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Ce spun pompierii

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină în această seară pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat în municipiul Constanța. Au fost alocate ca și forțe de intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. În interiorul apartamentului, au ars mai multe hârtii, iar o persoană a fost preluată de echipajul SAJ Constanța, conștientă, fără marcă traumatică sau arsuri și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”, a declarat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanța.

UPDATE. Femeia a fost internată la secția de neuropsihiatrie Palazu Mare.

Ce spun polițiștii 

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un apartament al unui bloc de pe strada Baba Novac are loc un incendiu. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar degajarea de fum vine de la un singur apartament. Pompierii au stins incendiul, fără a fi înregistrate victime. 

 În urma verificărilor a reieșit faptul că o femeie, de 38 de ani, ar fi dat foc, în mod intenționat, unor resturi menajere. Aceasta a fost transportată la spital și, ulterior, la secția de neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea internării. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233