dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un copil de 4 anișori și mama sa au ajuns la spital cu arsuri după ce o butelie a explodat

12 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină miercuri, 12 iulie, în municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații, este vorba de o butelie care a explodat într-o casă situată pe strada Andrei Mureșan nr. 64. Potrivit pompierilor, explozia nu a fost urmată de incendiu.

La fața locului a intervenit Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și un echipaj SAJ.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, un copil de 4 ani a fost rănit, prezentând arsuri de gradul 2 pe membrele superioare și inferioare, pe aproximativ 20% din suprafața corpului, iar mama a suferit arsuri de gradul 1 pe membrul inferior.

Cei doi au fost asistați medical la fața locului și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

În această după-amiază, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a fost solicitat să intervină la o explozie neurmată de incendiu în municipiul Constanța. La fața locului au fost alertate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B și un echipaj SAJ din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. 

Sosiți la intervenție, colegii au găsit două victime, mamă și copil. Acestora le-a fost acordat primul ajutor medical al locul solicitării, ulterior ambele persoane fiind transportate la spital. Copilul prezenta arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, iar mama pe aproximativ 10% din suprafața corpului.

Sursă foto cu rol ilustrativ: aradon.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233