dobroge.tv

Live

Tragedie la ieșirea din 2 Mai! Doi tineri au murit și mai mulți au fost răniți după ce un șofer de 19 ani i-a spulberat cu mașina: era drogat și a fugit de la locul accidentului

Tragedie la ieșirea din 2 Mai! Doi tineri au murit și mai mulți au fost răniți după ce un șofer de 19 ani i-a spulberat cu mașina: era drogat și a fugit de la locul accidentului
19 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață la ieșire din localitatea 2 Mai. Doi tineri au murit și mai mulți au fost răniți după ce un tânăr drogat i-a spulberat cu mașina și a fugit de la fața locului. Testat de oamenii legii cu aparatul drogtest, șoferul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au fost solicitate să intervină sâmbătă, 19 august, în jurul orei 05.20, pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche), la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde o mașină a lovit un grup de opt pietoni.

La fața locului au ajuns de urgență două echipaje SMURD și trei echipaje SAJ.

Din păcate, doi tineri, o femeie de 20 de ani și un bărbat de 21 de ani au murit. Alți trei tineri, o femeie și doi bărbați, de aproximativ 20 de ani au fost transportați la Spitalul Municipal Mangalia, iar ceilalți trei tineri au refuzat transportul la spital.

Ce spun polițiștii

La data de 19 august., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Sursă foto: Facebook Viața Dobrogei

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233