dobroge.tv

Live

Destin cumplit pentru un tânăr. Sebastian a învins o boală cruntă, dar a fost ucis în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Mama își strâgă durerea: „Ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă”

Destin cumplit pentru un tânăr. Sebastian a învins o boală cruntă, dar a fost ucis în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Mama își strâgă durerea: „Ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă”
17 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din județul Iași. Sebastian a murit la doar 20 de ani, în timp ce intervenise să aplaneze un conflict iscat la un majorat.

Aproximativ 30 de persoane s-au strâns în localitatea Ciurea pentru a celebra majoratul unui prieten comun. Spiritele s-au încins, însă la miezul nopții, atunci când persoanele venite de la Iași și cele din comună au început să se certe. Se pare că unii dintre tineri au fost nemulțumiți de modul în care au fost priviți, iar atunci a început bătaia.

Sebastian, un tânăr de 20 de ani, a intervenit să aplaneze conflictul, dar a fost înjunghiat în inimă și în spate și a murit pe loc. Un alt tânăr de 19 ani, de la care ar fi pornit cearta, se află în stare gravă la spital, cu opt lovituri de cuțit. Agresorul a fugit imediat după ce a comis fapta, însă a fost prins de polițiști la scurt timp.

În UPU peste noapte fost TC, 19 ani din Zanea, plăgi înjunghiate (agresiune) hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng, stabil hemodinamic, s-a internat pe Chirurgie I”, au declarat medicii, potrivit observatornews.ro.

Mare de lacrimi după moartea lui Sebastian

Vestea morții tânărului a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni, mai ales că, potrivit mamei, Sebastian a învins o boală cruntă în adolescență, iar acum s-a stins într-un mod tragic. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Copilul meu mult iubit și prețuit ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat și ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați, a decis că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă care ți-a luat viața prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris mama lui Sebastian pe rețelele de socializare.

„Frate-miu.. nu este drept. Este mult prea tânăr. Nuuu. Mi se rupe inima în două”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nimic nu-i mai greu pentru un părinte decât să-și piardă propria flore. Păcat, păcat”

„Condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace și multă putere sufletească să treceți peste marele necaz. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Dumnezeu sa îl ierte. Să-i fie țărâna ușoară. Un prieten bun și un băiat de nota zece. Condoleanțe”

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ai fost cel mai puternic și vei rămâne în inima și sufletul meu tot restul vieții mele. Nu voi uita de tine niciodată. M-ai fost ca un frate. Tu știai cel mai bine ce e între noi ce uniți si ce bine ne înțelegeam. Eram ca frații, am crescut împreună de mici copii, am făcut atatea și acum mă vezi de sus. Puternicul meu, te iubesc și nu voi trece niciodată peste asta.... sunt distrus!!!”


Sursă foto: Facebook / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233