dobroge.tv

Live

Mesaj RO-Alert în localități din Tulcea: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian” - atacul cu drone, filmat de tulceni. VIDEO

18 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Locuitorii din zona de nord a judeţului Tulcea şi cei zona de frontieră din Galaţi au primit, duminică seară, mesaje RO-Alert, deoarece există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj RO-Alert prin care populaţia din zona de nord a judeţului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

„Mesajul este unul de informare şi prevede recomandări de protecţie pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia în cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul RO-Alert a fost transmis pentru zona de nord a judeţului Tulcea şi zona de frontieră din municipiul Galaţi respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiuleşti”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

În imaginile surprinse în această seară de un tulcean și primite de Dobrogea TV se pot observa dronele rusești și exploziile pe care le provoacă în Ucraina. Oamenii privesc îngroziți atacul ce are loc asupra țării vecine.


Sursă foto: Facebook / captură video cititor Dobrogea TV

Sursă video: cititor Dobrogea TV / Facebook Adrian A.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233