dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Încă o familie își îngroapă mult prea devreme copilul. Denis s-a stins în urma unui accident cumplit, cu doar două zile înainte de majorat: „Acum e alături de fratele lui drag, în Cer”

NAȚIONAL. Încă o familie își îngroapă mult prea devreme copilul. Denis s-a stins în urma unui accident cumplit, cu doar două zile înainte de majorat: „Acum e alături de fratele lui drag, în Cer”
02 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără magini într-o familie din Botoșani. Ei își îngroapă acum și mezinul, mort într-un accident cumplit de motocicletă cu doar două zile înainte de a împlini 18 ani. Prietena sa, o adolescentă de 16 ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe DN 29, în localitatea suceveană Dumbrăveni. Potrivit monitorulsv.ro, tânărul a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți, care a ieșit în decor cu mare viteză. Pe motocicleta condusă de adolescent mai era o fată de 16 ani, din Curtești, Botoșani.

Impactul a fost devastator. La sosirea echipajelor de ambulanță, ambele victime, găsite aruncate în lanul de porumb, erau în stare de inconștiență. Din nefericire, pentru Denis nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Ulterior, medicii au găsit-o și pe tânăra de 16 ani, care se afla în comă. Ea a fost intubată și ventilată mecanic.

Adolescentul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată şi avea ITP expirat. Cercetările continuă în acest caz.

Părinții băiatului lucrează în străinătate, iar acum se întorc în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum. „Am plecat să-l îngropăm și pe cel mic”, a scris mama lui Denis pe rețelele de socializare. Familia greu încercată a mai îngropat un copil, pe Cosmin, fratele lui Denis.

„Acum e alături de fratele lui drag, în Cer”

Vestea morții lui Denis a venit cu un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu Denis!”, a mai scris mama adolescentului.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Denis, acum e alături de fratele lui drag Cosmin! E greu și pentru noi prietenii dar pentru voi nu cred că am cuvinte să descriu ce simțiți. Ei sunt acum împreună, doi îngeri plecați prea devreme, nedrept de repede din această viață, poate într-un loc cu liniște si pace eternă. Însă e atât de trist și gol fără ei. O mare tragedie pentru voi părinții și familia. Suntem alături de voi. Dumnezeu să vă dea putere și alinare sufletească!”.

„Sincere condoleanțe, Nicoleta și Cristi! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Denis! Nu există cuvinte pentru o pierdere asa de tragică. Vă fi în gândurile și rugăciunile mele mereu.. Acum sunt doi îngeri plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să vă dea putere și alinarea sufletească. Dumnezeu să-l ierte!”

„Dumnezeu să te ierte, dragul meu nepoțel Denis!”

„Dumnezeu să te ierte, Denis!!”

„Condoleanțe familiei atât de greu încercate! Dumnezeu să te ierte, Denis!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru! Ai lăsat atâta durere în sufletele noastre”

Ce spun polițiștii

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 29, în urma producerii căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală gravă a altei persoane.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și din primele verificări a constat faptul că la data de 30.09.2023, în jurul orei 22.05, un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna /sat Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29, județul Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximatatea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb. Urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocicletei de 18 ani și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. Tânărul nu avea permis, asigurare și altele.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. (2)din Codul Penal. „vătămare corporală din culpă”,faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin.(2)și (3) din Codul Penal, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 Cod Penal și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin. 2 din Cod Penal”, spune IPJ Suceava.


Sursă foto: Facebook / monitorulsv.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233