dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Continuă intervențiile pompierilor, în urma furtunii: copaci căzuți pe șosea sau pe mașini, geamuri sparte, reclame și acoperișuri în pericol de cădere

CONSTANȚA. Continuă intervențiile pompierilor, în urma furtunii: copaci căzuți pe șosea sau pe mașini, geamuri sparte, reclame și acoperișuri în pericol de cădere
20 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii constănțeni intervin în continuare în urma haosului lăsat în urmă de furtuna de sâmbătă seară. Astfel, luni, 20 noiembrie, au executat o serie de misiuni:

Geamuri care stau să cadă, la clinica Regina Maria de pe bulevardul Mamaia din Constanța. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autoscară.

Un copac căzut pe carosabil pe strada Eroilor din Constanța. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare.

Un copac sprijinit în cabluri electrice, pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Un copac căzut pe gardul unei case de pe strada Medeea din Constanta. A intervenit Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Acoperișul unui bloc care stă să cadă, pe strada Mihai Eminescu din Cernavodă. A intervenit Detașamentul Cernavodă cu o autoscară și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Un copac căzut peste o țeavă de gaze, pe strada Emil Racoviță din Constanța. A intervenit Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Un copac căzut pe strada Mureșului din Constanța. A intervenit Detașamentul Palas cu o autoplatformă.

O creangă căzută care blochează accesul într-un cabinet medical de pe strada Nalbei din Constanța. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare.

Un copac căzut care blochează aleea de acces în bloc, pe bulevardul Tomis din Constanța. Intervine detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiu la un stâlp de electricitate din Hârșova, pe strada Dobrogei numărul 9. A intervenit Stația Hârșova cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

O creangă care stă să cadă în Constanța, pe strada B.P. Hașdeu, lângă Școala nr. 12. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

O reclamă de pe fațada unei clădiri care este în pericol de cădere, pe strada Arhiepiscopiei din Constanța, lângă Geamie. A intervenit Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Un copac înclinat peste cablurile de curent electric, pe strada Salciilor din Constanța.

Un copac căzut peste un autoturism, pe strada Unirii din Constanța. A intervenit Detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare.

Un copac căzut peste firele de curent electric, pe strada Trifoiului din Cuza Vodă. A intervenit Detașamentul Medgidia cu o autospecială de descarcerare și o autoscară.

Un copac căzut peste un stâlp de electricitate, în Constanța, la Palatul Copiilor. Intervine Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Doi copaci în pericol să cadă peste o casă, la intersecția străzii Vasile Carlova cu strada Coastache. A intervenit Detașamentul Palas cu o autoplatformă.


Sursă foto: arhivă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233