dobroge.tv

Live

Familie de români distrusă în Italia, în urma unui accident cumplit. Mama și fiica au murit pe loc, tatăl și fiul sunt în stare gravă la spital. GALERIE FOTO/VIDEO

Familie de români distrusă în Italia, în urma unui accident cumplit. Mama și fiica au murit pe loc, tatăl și fiul sunt în stare gravă la spital. GALERIE FOTO/VIDEO
28 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie în Italia. O familie de români a fost distrusă în urma unui accident înfiorător. Tragedia a avut loc duminică seară, într-o intersecție din Bozzolo, o comună din provincia Mantova.

Potrivit Observator News, duminică seară, chiar înainte de ora 17.00, pe drumul de stat 10, la intersecția Tezzoglio din Bozzolo, un Opel Corsa care se deplasa în direcția Mantova a fost spulberat de un Hyundai Ix20, impactul frontal fiind unul devastator.

Două femei, mamă și fiică, de naționalitate română, au murit pe loc, scrie publicația locală Mantova Uno. Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, și Gianina Maria Mentel, de 45 de ani, erau în Opel, pe bancheta din spate, când s-a produs nenorocirea. Mașina era condusă de fiul Gianinei, în vârstă de 21 de ani, tatăl acestuia aflându-se pe locul din dreapta față. Amândoi au fost transportați în stare gravă la spitalul din Mantova.

De asemenea, la spital a ajuns și cuplul din Hyundai, un bărbat de 59 de ani, de profesie medic dermatolog, și partenera lui, o femeie de 44 de ani.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, trei elicoptere din Brescia, Bergamo și Como, carabinierii din Gazzuolo și pompierii din Viadana. Chiar și primarul din Bozzolo Giuseppe Torchio a mers la locul tragediei, iar drumul a rămas închis până seara târziu. Dinamica accidentului este acum examinată de agenții Poliției Rutiere Mantova, însă, din primele informații, s-ar părea că autoturismul Hyundai ar fi intrat în intersecție exact când se apropia Opelul.

Comunitatea din Cizzolo, unde locuiau victimele, este în stare de șoc. Despre familia de români distrusă în accident, viceprimarul spune că era una „exemplară”, scrie Gazzetta di Mantova.


Sursă foto/video: mantovauno.it

Publicitate

Galerie Foto

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233