dobroge.tv

Live

La SPA, de Ziua Unirii. Mulţi turişti au profitat de minivacanţă şi s-au relaxat în hotelurile de pe litoral

24 ianuarie 2023

Ziua Unirii a fost sărbătorită și la SPA. Foarte mulți turiști au venit la malul mării pentru a profita de această scurtă vacanță. Cum vremea a fost nefavorabilă, câteva momente de relaxare la piscină, un masaj ori puțină mișcare în sala de forță au fost o alternativă bună de petrecere a timpului liber. La un hotel din Eforie Nord, gradul de ocupare în această minivacanță a fost de 80%.

Publicitate

Mulți turiști, dar și constănțeni au vrut să profite de zilele libere și au mers să se relaxeze la SPA. Unii au preferat să petreacă timp în piscină, împreună cu cei mici și familia.

"Am profitat de minivacanță, de ziua națională liberă. La mulți ani tuturor românilor. Am zis să profităm de vremea blândă de iarnă și am zis să ne relaxăm cu copiii, cu părinții, la mare, că la munte zăpadă nu este, poate de acum încolo", a spus un turist.

În schimb, alții au vrut să facă puțină mișcare în sala de fitness.

"Minivacanță, încă trei zile de concediu, timp în care am zis să fac și sală, să fac și bazin. Eu în principiu fac 100 de culoare pe zi", a spus o turistă.

"- E frumoasă marea și iarna?

- Foarte frumoasă. Am ieșit pe faleză din prima zi. Am făcut niște poze, ne-am plimbat, am făcut aerosoli", a spus un turist.

La un hotel din Eforie Nord, gradul de ocupare pentru această minivacanță a fost de 80%. Pachetele de cazare au pornit de la 550 de lei pe noapte, în regim all inclusiv.

„Turiștii care au optat pentru o vacanță în cadrul locației noastre au beneficiat de niște discounturi avantajoase. Pachetul de cazare a avut un discount de 25 la sută, cazare gratuită pentru copii, dar și multe alte beneficii în zona de SPA. Este un loc foarte atractiv, avem o zonă de SPA cu multe facilități în care oamenii se pot relaxa dar se și distrează foarte frumos în acestă locație”, a spus Mihaela CLIMA, operator recepție.

Nici saloanele de masaj nu au fost ocolite. Oamenii care au vrut ca pentru câteva momente să fie răsfățați și să se relaxe într-un cadru liniștit, și-au făcut rezervări pentru diferitele sedințe de masaj puse la dispoziție în cadrul hotelului.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233