dobroge.tv

Live

Nunta anului, la Constanţa. Cununia civilă a fost oficiată pe malul mării de primarul Vergil Chiţac

15 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Astăzi, la Constanța, are loc nunta anului din România. Simona Halep s-a căsătorit astăzi cu Toni Iuruc. Cununia civilă a fost oficiată pe malul mării de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, iar la această oră petrecerea este în plină desfășurare.

Jucătoarea de tenis Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc s-au cunoscut în urmă cu doi ani de zile. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În această vară, Toni a cerut-o pe Simona de soție, apoi a urmat o petrecere cu doar câteva persoane apropiate, la vila din Izvorani. Astăzi, aceștia au ales să se căsătorească și civil. Cei doi și-au unit destinele chiar la clubul unde s-au cunoscut.

Cununia civilă a fost oficiată de către primarul orașului, Vergil Chițac. Invitații au început să sosească după ora 15.00. Primii au fost părinții Simonei, apoi a ajuns și fratele tenismenei, Nicolae, însoțit de soție și de cei doi copii. 

Printre numele importante care au venit la ceremonie se află și Ștefan Bănică, George Cosac sau Florin Segărceanu, precum și Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu. Aproximativ 300 de invitați vor participa la petrecere, iar printre artiștii care vor cânta se numără Dan Bittman, Loredana și Pindu. De la eveniment nu au lipsit nici restricțiile. Locul a fost înconjurat de un gard și este păzit de mai multe forțe de ordine.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233