dobroge.tv

Live

Farul a pierdut primul loc

24 ianuarie 2023

Farul Constanța a fost învinsă aseară în derby-ul cu CFR Cluj și a pierdut poziția de lider în Superliga României la fotbal. „Marinarii“ au căzut inexplicabil în actul secund iar trupa lui Dan Petrescu a profitat din plin. Ardelenii au avut nevoie de doar 15 minute pentru a stabili sorta partidei, imediat după revenirea de la cabine, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0.

Publicitate

Farul Constanța a început rău noul an! După o pauză de aproape o lună, „marinarii“ au disputat luni seară primul meci oficial din 2023 contra campioanei CFR Cluj, într-un derby pentru primul loc în clasamentul Superligii. 

Munteanu a avut șansa golului în startul partidei, însă șutul său n-a nimerit cadrul porții ardelenilor. Aceasta a fost de altfel și singura ocazie periculoasă a constănțenilor, pentru că cei care au dictat ritmul au fost oaspeții. După o primă repriză modestă, Farul a fost depășită complet în actul secund, ardelenii reușind să decidă soarta partidei în doar 15 minute. Krasniqi și Manea au făcut 2 la 0 până în minutul 60, pentru ca Petrila să stabilească scorul final. 

S-a încheiat 3-0 pentru CFR, rezultat în urma căruia cele două echipe au făcut rocadă în fruntea clasamentului.

În urma acestui, după disputarea a 22 de etape, CFR Cluj a urcat pe primul loc, cu 47 de puncte, în timp ce Farul a rămas la două lungimi în spate. Programul dificil pentru „marinari“ este însă departe de a fi încheiat, duminică urmând să întâlnească în deplasare pe FCSB, ocupanta locului 3.

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233