dobroge.tv

Live

Meciul Dinamo-Farul, sub semnul întrebării

Meciul Dinamo-Farul, sub semnul întrebării
19 septembrie 2023
Publicitate

Doar trei zile au mai rămas până la disputa dintre Dinamo București și Farul Constanța, din etapa a zecea a Superligii, însă nici până la această oră nu se știe dacă ea va avea loc și unde. Motivul îl reprezintă faptul că formația din Capitală, care este gazdă la această partidă, nu a reușit să găsească un stadion pe care să se joace meciul. 

Situația incredibilă a stârnit, așa cum era de așteptat, nemulțumirea reprezentanților campioanei României, care afirmă că au la rândul lor nevoie de timp pentru a se ocupa de transport, cazări și restul activităților pe care le implică o deplasare. Mai mult decât atât, pentru a rezolva această situație nemaîntâlnită în fotbalul românesc, „marinarii“ s-au arătat inclusiv dispuși ca partida să se joace la Ovidiu, cu Dinamo în postura de echipă gazdă. Deocamdată nu s-a luat nici o decizie în acest sens. 

S-a ajuns în această situație după ce „Arcul de Triumf”, stadionul pe care dispută în acest sezon meciurile de „acasă“, a fost închiriat de Federația Română de Fotbal pentru meciul naționalei feminine cu Finlanda de marțea viitoare. De asemenea, în căutarea de soluții, dinamoviștii au fost refuzați de administratorii mai multor arene din întreaga țară, printre care Târgoviște, Ploiești, Voluntari, Sibiu sau Cluj-Napoca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233