Tele-Școala

E timpul să învățăm că educația este cea mai importantă! Și că educația e mai mult decât media notelor! E timpul să înceapă școala. Tele-Școala!

Dobrogea TV în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța sună de intrare în direct, de luni până vineri, de la ora 10:00, la ore de mate, de fizică, de engleză sau de franceză. În reluare de la 15:30.


Să învățăm, împreună, acasă.

Bine ai venit!

Materii de studiu

Fizică - 26 mai 2020

O lecție de fizică, despre cum functioneaz generatorul din circuite electrice, predată de prof. Marian Sârbu de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța

Limba Română - 26 mai 2020

O lecție de limba română, despre romanul "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război", predată de prof. Roxana Filip de la Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari

Limba Română - 25 mai 2020

O lecție de limba Română despre adjectiv, predată de prof. Anamaria Hărăniță - școala gimnazială nr. 18 "Jean Bart" din Constanta

Fizică - 25 mai 2020

O lecție de fizică, despre principiul I si II din termodinamica, predată de prof. Marian Sârbu de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța

Matematica - 22 mai 2020

Doamna profesor Claudia Ispas de la Școala Gimnazială Spectrum Constanța ne predă o lecție de matematică cu tema: Rapoarte

Franceză - 22 mai 2020

O lecție de franceză predată de prof. Iuliana Linea de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Constanța. Tema: Le Materiel Scolaire

Franceză - 21 mai 2020

Doamna profesor Iuliana Linea de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Constanța, revine cu o lecție de franceză cu tema: L’emploi du subjonctif - reactualizare, consolidare.

Matematică - 21 mai 2020

Doamna profesor Claudia Ispas de la Școala Gimnazială Spectrum Constanța ne predă o lecție de matematică cu tema: Linii importante în triunghi, recapitulare pentru clasa a VII-a.

Fizică - 20 mai 2020

O lecție de fizică, despre transformări termodinamice simple, predată de prof. Marian Sârbu de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța

Franceză - 20 mai 2020

O lecție de franceză predată de prof. Iuliana Linea de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Constanța. Tema: Raconter au present et au passe. Parler de ses projets.

Engleză - 19 mai 2020

O lecție de engleză cu tema "Successful Listening Practice" nivel A2 și B1 predată de prof. Andaluzia Arif de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța.

Matematică - 19 mai 2020

O lecție de matematică pentru clasa a XIII-a, predată de prof. Amelia Duca de la Școala Gimnazială nr. 33 Anghel Saligny din Constanța, despre descompunerea în factori.

Disc. Tehnice - 18 mai 2020

O lecție introductivă în electronica digitală, despre porți logice, predată de prof. Mugurel Caracostea de la Liceul Energetic din Constanța.

Franceză - 18 mai 2020

O lecție de franceză predată de prof. Elena Nechita de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia. Temele prezentate: "Le corps et la santé", "Exprimer la cause", "Comment devenir soi pour réussir" și "Quel est le verbe de ta vie?".

Engleză - 15 mai 2020

Prof. Bianca Matei de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța predă o lecție de engleză cu tema "How to write a good story"

Fizică - 14 mai 2020

O lecție de fizică, electricitate, despre rezistoare, predată de prof. Marian Sârbu de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța

Matematică - 13 mai 2020

O lecție de matematică despre divizibilitatea numerelor naturale predată de prof. Doinița Șmocot - Liceul Teoretic Anghel Saligny Cernavodă.

Fizică - 12 mai 2020

O lecție de fizică, mecanică, cu probleme pe care le puteți întâlni la bacalaureat sau adminterea la facultate, predată de prof. Marian Sârbu de la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța.

Matematică - 11 mai 2020

O lecție de matematică despre numere complexe, recapitulare pentru clasa a X-a, predată de doamna prof. Daniela Bălănescu de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța.