Live

Cu doar o lună rămasă până la Jocurile Olimpice de la Tokyo selecționerul naționalei de fotbal a României încă nu s-a decis asupra lotului cu care se va alinia la start. Mirel Rădoi trebuie să aleagă 30 din 45 de jucători, printre aceștia regăsindu-se și cinci de la FC Viitorul.

Cătălin Căbuz, Virgil Ghiţă, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea sunt cei cinci jucători de la FC...

Horia Tecău este în semifinalele turneului de la Halle. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, s-au calificat în careul de ași al întrecerii din Germania după ce s-au impus astăzi în fața perechii argentiniene Pella / Molteni.

Horia Tecău își continuă parcursul bun din cadrul turneului de la Halle. Constănțeanul și germanul Kevin...

Horia Tecău este în pericol să rateze Jocurile Olimpice de la Tokyo. Eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, constănțeanul mai poate participa la Olimpiadă doar dacă organizatorii decid să îi ofere un wild-card.

Horia Tecău și Florin Mergea, sportivii care au cucerit prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc,...

Naționala sub 23 de ani a României, din care fac parte și patru jucători de la FC Viitorul, a intrat în linie dreaptă cu pregătirea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Tricolorii” mici vor disputa în această seară, de la ora 21.00, o nouă partidă amicală, contra selecționatei similare a Australiei. România debutează la Olimpiadă pe 21 iulie.

Naționala de fotbal sub 23 de ani a României pregătește Jocurile Olimpice, în Spania, în cadrul unui...

Gimnasta Larisa Iordache a obţinut, duminică, 6 iunie, medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de...

HC Dobrogea Sud a încheiat sezonul cu o medalie de bronz în campionat și una de argint în Cupa României, însă în vacanță au intrat doar jucătorii. Conducătorii formației de pe litoral au început deja pregătirea viitoare ediții, iar principal grijă a fost înscrierea în cupele europene.

HC Dobrogea Sud s-a înscris în EHF European League! Dacă sezonul trecut a ratat calificarea în grupele...

Cu mai puțin de două luni rămase până la întrecerile de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, conducătorii Federației Române de Fotbal încă așteaptă confirmările cluburilor că își vor lăsa jucătorii la echipa națională. FC Viitorul a răspuns deja afirmativ acestei solicitări, astfel că toți cei patru fotbaliști convocați la selecționata sub 23 de ani se pregătesc în prezent în Spania, sub comanda lui Nicolae Dică.

George Ganea și FC Viitorul n-au avut deloc un sezon reușit în Liga Întâi, însă au reușit să se redreseze...

Chiar dacă mai sunt de disputat câteva partide din actualul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin, majoritatea cluburilor din România sunt deja în vacanță. Nu însă și sportivii care vor reprezenta tricolorul în campaniile de calificare la turneele finale. Printre aceștia se numără și trei baschetbaliștii de la BC Atheletic Constanța, care au fost chemați la naționala de baschet trei la trei a României.

Trei jucători de la BC Athletic Neptun Constanța au fost convocați la lotul național al României de baschet...

Horia Tecău a debutat cu dreptul la ediția din acest an a Roland Garros-ului. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Kravietz, s-au calificat în turul secund al turneului de grand slam din capitala Franței.

Perechea formată din Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz s-a calificat în turul secund al probei masculine de...

Vacanța de vară va veni mai târziu pentru cinci jucători ai Viitorului. Și asta după ce selecționerul Mirel Rădoi a trimis la mijlocul acestei săptămâni convocările la naționala sub 23 de ani a României pentru un stagiu de pregătire în Spania. Acțiunea vine în întâmpinarea participării tricolorilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Radu Boboc, Andrei Ciobanu, George Ganea și Gabriel Buta, toți de la FC Viitorul, au fost chemați alături de...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233