dobroge.tv

Live

LUPTA PENTRU SUPRAVIEŢUIRE

CONSTANŢA. De pe patul de spital, Claudiu a cerut o şansă la viaţă: ''Sunt şi eu pe moarte''. Constănţenii l-au auzit şi s-au mobilizat

CONSTANŢA. De pe patul de spital, Claudiu a cerut o şansă la viaţă: ''Sunt şi eu pe moarte''. Constănţenii l-au auzit şi s-au mobilizat
29 noiembrie 2020
Publicitate

UPDATE 5 DECEMBRIE, 20:00. DIN PĂCATE, CLAUDIU A PIERDUT LUPTA CU CORONAVIRUSUL. POLIŢISTUL A MURIT ÎN SEARA DE 5 DECEMBRIE 2020: CONSTANŢA. Poliţistul Claudiu Pătraşcu s-a stins din viaţă: ''În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetiţe''

Trăim vremuri grele, în care ne trezim de multe ori că cei dragi nouă au nevoie de ajutor pentru a învinge virusul care a pus stăpânire pe vieţile noastre. Dar şi în aceste vremuri dificile, constănţenii au dat dovadă de solidaritate atunci când a venit vorba să salveze viaţa unui om.

Acum câteva zile, a fost lansat un apel la umanitate pe reţelele de socializare. Un polițist de la secția de poliție transporturi Constanța avea nevoie urgentă de plasmă fiind internat în spital în stare critică după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

„Cine este disponibil și poate salva o viață prin donarea de plasmă, să o facă! Trăim vremuri dificile în care pandemia își face în continuare jocul perfid. În prezent, colegul nostru Pătrașcu Claudiu din cadrul SRPT, în vârstă de 46 ani, diagnosticat cu noul coronavirus a ajuns la ATI.Colegul nostru are nevoie de plasmă de la persoane care au fost bolnave și s-au vindecat de COVID. Prin urmare rugăm toți polițiștii și personalul contractual, precum și membrii de familie ai acestora care au avut neșansa infectării dar s-au vindecat, să se deplaseze la centrul de transfuzii Constanța și să doneze plasmă pentru colegul nostru Pătrașcu Claudiu. În prezent este în stare critică“, au transmis colegii polițistului.

Claudiu: ''Sunt pe moarte şi eu''

Şi pe pagina de socializare ''N-avem sânge'' a fost postat cazul lui Claudiu: ''Toate apelurile care ajung la noi sunt emotionante, dar sunt cateva care ne pun de-a dreptul in genunchi. Iar cel de-acum, din pacate, e din aceasta categorie.Narciz Bejinariu, #bloodfluencer, a lansat un apel pentru colegul lui Claudiu Patrascu, politist, in varsta de 46 de ani, diagnosticat cu covid-19, internat acum la ATI in Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Pentru o sansa in plus la viata, Claudiu are mare nevoie de plasma convalescenta (grupa A(2)+) de la cei care au trecut cu bine prin boala. Credem ca doar aceasta bucata din conversatia cu Claudiu e suficienta pentru a va convinge de binele pe care va invitam sa-l faceti! Dragilor, va rugam din suflet, daca ati trecut prin aceasta boala, mergeti la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta si donati plasma pentru Claudiu si toti cei care sunt acum in suferinta! Pacient: Claudiu PatrascuGrupa: A(2)+Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta".

Claudiu a primit plasmă

Vestea bună a venit de la soţia lui Claudiu care a anunţat că soţul ei drag a primit plasmă şi că starea sa de sănătate este mai bună.

"Dragi prieteni,

Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele de incurajare aduse sotului meu Claudiu Patrascu, pentru mobilizarea si solidaritatea dvs pe retelele de socializare., apreciem cu adevarat atentia si grija dvs.

Vreau sa va anunt ca sotul meu a reusit sa primeasca plasma, dar sustin in continuare actiunile dvs de a dona sange, atat de necesar semenilor nostri aflati in suferinta.

Vă mulțumesc pentru susținere și amabilitate, răbdare și participare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!".

Toţi cei care doresc să ajute în continuare pe cei aflaţi la nevoie, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Constanţa: Donarea de sânge, motiv întemeiat să ieși din casă: constănţenii sunt aşteptaţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine!


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233