dobroge.tv

Live

Lacrimi de durere și revoltă după ce două suflete nevinovate au fost ucise de o șoferiță care a încurcat pedalele: „Ele în mormânt, ea încă în libertate”

28 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două fete au murit nevinovate, din cauza unei greșeli a unei șoferițe. Două aripi s-au frânt mult prea devreme, iar o țară întreagă este îndurerată de această tragedie.

Totul a avut loc ieri, 27 februarie, în cartierul Andronache din Bucureşti, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp şi a ricoşat pe trotuar -- detalii aici: ACCIDENT CUMPLIT. Două fete au fost ucise de o maşină scăpată de sub control. Şoferiţa şi soţul au fost luaţi la bătaie de martori- VIDEO

Potrivit observatornews.ro, din primele informaţii, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza, moment în care maşina a ieşit de pe carosabil, a lovit un stâlp şi a ajuns pe trotuar, unde le-a lovit pe cele două minore.

Fetele au fost transportate de urgență la spital însă, medicii nu au putut face nimic pentru a le salva viețile.

Ulterior, femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere, unde le-a mărturisit polițiștilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele, conform Digi 24. Aceasta a fost lăsată să plece, față de ea nefiind luată nicio măsură preventivă, mai scrie sursa citată -- detalii aici: Femeia care a lovit mortal două fete pe trotuar le-a spus polițiștilor că a încurcat pedalele pentru că nu conduce prea des

Oamenii sunt șocați și revoltați de această situație, dovadă fiind comentariile

Halal justiție în țara noastră. Ele în mormânt, ea lăsată după trei ore de audieri să plece acasă. Oare cum doarmea noaptea??? Sau mai doarme???

Of, bieții părinți.. copile nevinovate.. nici pe trotura nu mai ești în siguranță

Fără cuvinte. Îngerașii de sus mai au nevoie de încă doi.. prea devreme


Sursă foto: Facebook Ionuț Florin

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233