dobroge.tv

Live

Şoferul de 85 de ani şi pasagera din dreapta sa şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Neptun - FOTO

Şoferul de 85 de ani şi pasagera din dreapta sa şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Neptun - FOTO
23 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident ce a avut loc astăzi, pe E87, în dreptul localităţii Neptun.

IPJ Constanţa a transmis că astăzi, în jurul orei 11.00, „poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localităţii Mangalia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi, de 85, respectiv 24 de ani. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum şi a pasagerei din acelaşi autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum şi a pasagerei din acelaşi autoturism, de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Citeşte şi: JUDEŢUL CONSTANŢA. Un bărbat şi o femeie au murit, în urma unui cumplit accident! PRIMELE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

UPDATE. Femeia de 69 de ani care şi-a pierdut viaţa în accident este avocata Florina Anghel. Aceasta era din Eforie și venea de la un proces de la Judecătoria Mangalia, la volan fiind clientul acesteia, în vârstă de 85 de ani.

Potrivit unor martori la accident, vinovat ar fi chiar şoferul de 85 de ani căruia i s-ar fi făcut rău la volan şi ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a izbit în maşina condusă de tânărul de 24 de ani.

Florina Anghel, de 69 de ani, s-a născut la 27.07.1951. Era avocat cu vechime în Baroul Constanţa. Iniţial, şi-a început activitatea ca procuror, apoi a intrat în avocatură în luna septembrie 1996. Ea acorda asistenţă şi în materie civilă şi în materie penală. Colegii spun că ea nu scria niciodată la calculator, având un scris caligraf.

„Dumnezeu sa o aşeze în rândul celor buni şi drepţi! O sa ne lipsească zâmbetul ei cald şi prietenos. Mereu o sa ne aducem aminte de scrisul ei caligrafic, elegant, de vorba blajina, de sufletul ei de om bun. Condoleanţe familiei greu încercată de acest eveniment care ne-a întristat pe toţi“, a transmis avocata Mihaela Carpăn.

Sursă foto: SAJ Constanţa

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233