dobroge.tv

Live

O avocată din Constanța și-a pierdut viața în accidentul de la Neptun: „Un om între oameni, atât de blândă și bună cu toți cei din jurul ei”

O avocată din Constanța și-a pierdut viața în accidentul de la Neptun: „Un om între oameni, atât de blândă și bună cu toți cei din jurul ei”
23 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu la Baroul Constanța. O avocată și-a pierdut astăzi viața în urma accidentului din dreptul stațiunii Neptun, județul Constanța. Florina Anghel se afla într-un autoturism Dacia care s-a ciocnit cu un autoturism marca Ford. Atât avocata, cât și șoferul au decedat.

Conform apropiaților, avocata, care avea cabinetul în Eforie, se întorcea de la Judecătoria Mangalia.

Avocații din cadrul Baroului Constanța și-au exprimat regretul pierderii colegei lor și au transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare.

Avocatii din cadrul Baroului Constanta deplang disparitia, intr-un tragic accident, a doamnei avocat Anghel Florina. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi greu încercate şi suntem alături de colega noastra Cristiana Anghel in aceste momente dificile! Dumnezeu sa o odihneasca!”, a transmis avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța.

Vestea decesului avocatei i-a șocat atât pe membrii familiei, cât și pe prieteni, colegi sau cunoscuți. Într-o singură oră, poatarea a strâns sute de mesaje de condoleanțe. Dintre acestea redăm:

Dumnezeu să o ierte! Un om bun și un suflet nobil! Drum lin printre îngeri, dragă Florina!

Doamne Dumnezeule nu se poate! Condoleanțe familiei! Drum lin printre îngeri sufletul nostru frumos și bun!”

O tragedie de neimaginat. Va rămâne veșnic în amintirea noastră, ca o doamnă de poveste! Dumnezeu să o odihnească în pace!! Condoleanțe sincere și putere familiei!

Un om între oameni, atât de blândă și bună cu toți cei din jurul ei. Drum lin către stele tanti Florina și odihnă eternă sufletului plecat atât de abrupt dintre noi!

Sunt șocată și extrem de tristă! O colegă minunată și o bună profesionistă! Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe

Sincere condoleanțe! Un adevărat profesionist, demn și onest! Dumnezeu să o ierte! Iar Cristianei multă putere în această grea încercare!

Drum lin către ceruri, dna Anghel. Astăzi am vorbit cu dvs înainte de a pleca de la Judecătoria Mangalia. Nu m-am gândit nicio secundă că era pentru ultima oară. O să ne fie dor de dvs...iar scrisul dvs caligrafiat inconfundabil o ăa ne amintească de persoana elegantă, ordonată, amabilă și bună

Off...cât de neputincioşi suntem... Caut în zadar cuvintele ce ar putea să aline durerea Cristianei, capabile totodată să omagieze omul minunat ce a plecat atât de nedrept dintre noi...

Voi păstra amintirea profesionistului desăvârșit, a colegului exemplar, a omului bun și blând ce a fost doamna avocat Anghel Florina. Dragostea celor dragi să îi lumineze drumul printre stele! Dragostea ei va continua să lumineze drumul celor ce nu vor găsi nicicând răspunsul la întrebarea "de ce?"...

Cristiana...sincere condoleanțe! Fii tare!!

Reamintim că marți, 23 martie, Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident ce a avut loc pe E87, în dreptul localităţii Neptun -- detalii aici: Şoferul de 85 de ani şi pasagera din dreapta sa şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Neptun - FOTO


Sursă foto: SAJ Constanţa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233