dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Moarte cumplită pentru o profesoară. A fost găsită cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură, chiar de sora sa

JUDEŢUL CONSTANŢA. Moarte cumplită pentru o profesoară. A fost găsită cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură, chiar de sora sa
08 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O crimă a şocat oamenii din Cernavodă. O profesoară de 50 de ani a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Sora sa a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

MAI MULTE DETALII: CRIMA CARE A ÎNGROZIT CONSTANŢA Profesoară ucisă pentru 500 de lei. Criminalul a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură pentru a induce Poliţia în eroare

"În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ. Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În locuinţă, pompierii au găsit-o pe femeie parţial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură, astfel că la faţa locului au fost solicitaţi şi poliţiştii criminalişti. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au precizat pentru News.ro că în această cauză sunt suspiciuni de omor, victima fiind găsită cu mâinile legate la spate, iar pe corp existând urme de violenţă.

UPDATE. Victima se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia. 

Criminalul a fost prins de oamenii legii. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a lucrat la termopane şi a avut lucrări la ea acum doi ani și anul trecut. Acesta a ajuns la ea acasă cu gândul să o tâlhărească, dar nu a găsit decât 500 lei. 

Bărbatul a crezut că are mai mulți bani și ca să o convingă să îi dea banii a strâns-o cu o chingă de gât până a omorât-o. Când şi-a dat seama de fapta sa, a dezbrăcat-o, a legat-o de mâini și i-a pus un căluş în gură cu scopul de a induce poliţia în eroare, pentru a părea că a fost victima unui viol. I-a luat apoi cardurile, telefonul și le-a aruncat pe autostradă. Autorul a fost prins la Pietreni.

Bărbatul de aproximativ 40 de ani se află acum internat în spital după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a ingerat antigel și otravă de șoareci.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233