dobroge.tv

Live

Unul dintre poliţiştii arestaţi în cazul bărbatului care a murit asfixiat, a fost suspendat. Celălalt a ieşit la pensie

Unul dintre poliţiştii arestaţi în cazul bărbatului care a murit asfixiat, a fost suspendat. Celălalt a ieşit la pensie
20 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Unul dintre poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Argeş arestaţi preventiv în cazul bărbatului care a murit asfixiat, după intervenţia agenţilor la o teresă din Piteşti, a fost suspendat pe perioada măsurii preventive, în timp ce al doilea a ieşit la pensie.

Citeşte şi: Poliţistul de 21 de ani care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean, trecut cu multe nereguli. Prezentat drept erou de Poliţie, a luat din banii unui bătrân înşelat prin metoda ''Accidentul''

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a transmis, marţi, că, după ce instituţia a fost informată de către Tribunalul Argeş cu privire la emiterea unor mandate de arestare preventivă pe nunele celor doi agenţi, unul dintre cei doi nu mai lucrează în IPJ Argeş, iar pentru al doilea contractul de muncă a fost suspendat.

Astfel, pentru unul dintre agenţii de poliţie au încetat raporturile de serviciu, cu drept la pensie, începând cu data de 19 aprilie. În cazul celui de-al doilea contractul de muncă a fost suspendat.

”În conformitate cu prevederile art. 27 din Legea 360 din 2002, privind Statutul Poliţistului, pentru unul dintre cei doi agenţi de poliţie s-a dispus suspendarea raporturilor de serviciu, pe perioada măsurii arestării preventive. Ulterior, în funcţie de măsurile procesuale penale dispuse, se va proceda conform prevederilor legale”, informează IPJ Argeş.

Magistraţii Tribunalului Argeş au dispus, luni, arestarea preventivă a celor doi poliţişti care au fost reţinuţi în cazul bărbatului din Piteşti care a murit în urma intervenţiei agenţilor, ambii fiind acuzaţi de purtare abuzivă şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi a fost deja atacată de către apărătorii celor doi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233