dobroge.tv

Live

Șoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi, lăsat în libertate chiar în ziua în care Denisa a murit pe patul de spital. Oamenii au aprins candele pe treptele Tribunalului

Șoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi, lăsat în libertate chiar în ziua în care Denisa a murit pe patul de spital. Oamenii au aprins candele pe treptele Tribunalului
07 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Magistraţii din Baia Mare au luat o decizie incredibilă în cazul tânărului care a spulberat cu BMW-ul doi tineri aflaţi ntr-o staţie de autobuz. Decizai de a-l lăsa în libertate a scos aseară în stradă zeci de băimăreni care au depus candele aprinse pe treptele tribunalului: A murit Denisa, tânăra spulberată de un BMW în stația de autobuz. Soțul ei este în continuare în spital

Denisa, o tânără de 20 de ani, s-a stins din viaţă după două zile.Era intubată. Suferise deja o amputare a piciorului, iar organele interne erau zdrobite.Soţul ei, transferat la o clinică din Cluj, este stabil, conştient, însă prognosticul este în continuare rezervat: Șoferul BMW-ului care a spulberat doi soți într-o staţie de autobuz a fost pus în libertate

"Ştie absolut tot ce se întâmplă. Am vorbit şi despre şofer. I-am spus tot ce s-a întâmplat. Aşa sunt legile la noi", a declarat pentru observatornews.ro Andrei Varga, fratele băiatului lovit de BMW.

În schimb, şoferul care a provocat tragedia este liber. A fost decizia ireală a magistraţilor, după ce acesta primise, iniţial, propunere de arestare preventivă pentru omor din culpă.

"În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier poliţiştii au continuat urmărirea penală faţă de suspect sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă", a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Hotărârea a stârnit nemulţumirea a zeci de băimăreni. Aseară, aceştia s-au adunat în faţa tribunalului şi au depus candele aprinse pe trepte.

"Noi credem că nu e corectă decizia. Practic putea fi mama mea sau fetiţa mea sau băiatul tău. Oricine din familia ta putea fi", spune un tânăr.

"Decizia chiar nu e corectă şi aş vrea să fie recurs la acest proces. Chiar îmi doresc ca acel om să răspundă şi să fie închis în baza legii pentru tot ceea ce a făcut", mărturiseşte o tânără, potrivit sursei ciatte.

Decizia judecătorilor ca tânărul să fie cercetat în libertate a fost contestată, deja, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233