dobroge.tv

Live

Dosar penal în cazul fetiței care a rămas cu mâna blocată în scurgerea piscinei unui hotel din Mamaia

Dosar penal în cazul fetiței care a rămas cu mâna blocată în scurgerea piscinei unui hotel din Mamaia
22 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Incident neobişnuit la o piscină din Mamaia. O fetiţă de cinci anișori a rămas cu mâna blocată în tubul de absorţie al bazinului. Părinţii au fost cei care au alertat serviciul 112, iar la faţa locului s-au prezentat echipajele de prim ajutor, dar şi cele de descarcerare.

CITEȘTE ȘI: Lecție de omenie în Mamaia. Zeci de persoane s-au unit ca să salveze o fetiță de cinci ani: au încercat să golească bazinul cu gălețile. GALERIE FOTO

Militarii de la ISU au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a rămas prinsă de aceasta. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Deşi, iniţial, pompierii se pregăteau să îndepărteze bucata de ţeavă cu ajutorul unui flex, medicii au reuşit să o scoată cu aparatura medicală din spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră și-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinții, un hotel din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 5 ani, care a rămas cu mâna blocată într-o țeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233