Live

Şi-a abandonat copilul de 5 ani pe stradă pentru că ''nu o ascultă''. Femeia, originară din Mangalia, l-a minţit că îi cumpără covrigi

Şi-a abandonat copilul de 5 ani pe stradă pentru că ''nu o ascultă''. Femeia, originară din Mangalia, l-a minţit că îi cumpără covrigi
Publicat pe 22 iulie 2021

Un băiat de cinci ani a fost abandonat, joi, pe o stradă din Galaţi, de către mama sa, o femeie de 29 de ani, care l-a lăsat singur pe motiv că "nu o ascultă" şi a plecat în comuna unde locuieşte fără forme legale: Mama care şi-a abandonat micuţul în stradă pentru că nu a ascultat-o a fost reţinută. Femeia dă vina pe lipsa banilor şi spune că fiul o loveşte

"În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de aceasta s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. A fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, urmând ca în cursul zilei de 23 iulie 2021, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă", a anunţat Poliţia Judeţeană Galaţi.

Poliţia Judeţeană Galaţi a fost sesizată, joi, printr-un apel la 112, despre faptul că un copil de aproximativ 5 ani a fost găsit singur, dezorientat, pe strada Siderurgiştilor, în faţa clădirii cunoscută sub numele de "Casa Roşie", din municipiul Galaţi.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi, care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost preluat de poliţie, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a fost abandonat în zona respectivă chiar de mama sa. Aceasta, o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, judeţul Constanţa, ce domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, s-a deplasat în cursul dimineţii cu un microbuz în municipiul Galaţi împreună cu minorul şi pe motiv că acesta nu o ascultă, l-a lăsat în acea zonă, după ce i-a transmis acestuia că se duce să cumpere covrigi", a transmis IPJ Galaţi.

Femeia a fost găsită în comuna Cudalbi, la adresa unde locuieşte fără forme legale, şi a fost dusă la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru audieri.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru abandon de familie, cercetările fiind continuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Copilul a fost preluat şi va rămâne momentan în grija Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233