dobroge.tv

Live

Mama care şi-a abandonat micuţul în stradă pentru că nu a ascultat-o a fost reţinută. Femeia dă vina pe lipsa banilor şi spune că fiul o loveşte

Mama care şi-a abandonat micuţul în stradă pentru că nu a ascultat-o a fost reţinută. Femeia dă vina pe lipsa banilor şi spune că fiul o loveşte
23 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Femeia de 29 de ani, din Mangalia, care care şi-a abandonat, ieri, copilul pe o stradă din Galaţi s-a ales cu dosar penal. Aceasta a spus că a recurs la acest gest din cauza lipsei banilor, dar şi lipsei banilor. Micuţul a fost preluat de Protecţia Copilului şi asistat de un psiholog: Şi-a abandonat copilul de 5 ani pe stradă pentru că ''nu o ascultă''. Femeia, originară din Mangalia, l-a minţit că îi cumpără covrigi

Potrivit observatornews.ro, femeia care locuieşte fără forme legale la un bărbat în comuna gălăţeană Cudalbi l-a abandonat pe copilul de numai cinci ani pe o stradă din Galaţi. Trecătorii l-au observat pe micuţ singur şi speriat pe stradă, aşa că au anunţat autorităţile.

"Copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog împreună cu un asistent social. Copilul a fost preluat în regim de urgenţă şi este plasat la un asistent maternal profesionist", a declarat Tania Calcan, de la Protecţia Copilului Galaţi.

La numai câteva ore după ce copilul a ajuns în grija autorităţilor, poliţiştii au găsit-o pe mamă în casa concubinului.

Femeia a fost identificată în comuna Cudalbi, la aproape 60 de kilometri distanţă, la adresa unde locuieşte fără forme legale. Ea a fost condusă la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru audieri

„În cauza de faţă, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abandon de familie, cercetările fiind continuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Minorul a fost preluat şi va rămâne momentan în grija Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi”, a transmis IPJ Galaţi.

În prezenţa avocatei, mama copilului a spus şi motivele pentru care şi-a abandonat copilul.

"Aceasta a precizat că şi-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creştere şi pentru faptul că mama ei este foarte agresivă atât cu ea, cât şi cu copilul, iar ea nu mai poate să îl crească pentru că copilul manifestă un comportament agresiv asupra ei, o loveşte",a declarat Camelia Teodorovici, avocat din oficiu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele mamei pentru abandon. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, urmând ca în cursul zilei de 23 iulie 2021, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

„Femeia, în vârstă de 29 ani, din Mangalia, judeţul Constanţa, ce domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, s-a deplasat în cursul dimineţii cu un microbuz în municipiul Galaţi împreună cu minorul şi pe motiv că acesta nu o ascultă, l-a lăsat în acea zonă, după ce i-a transmis acestuia că se duce să cumpere covrigi”, a anunţat IPJ Galaţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233