dobroge.tv

Live

ACCIDENTUL CUMPLIT DE LA OVIDIU. Un copil de 11 ani şi mama lui au murit. Femeia se afla la volan şi avea permis de o lună de zile

ACCIDENTUL CUMPLIT DE LA OVIDIU. Un copil de 11 ani şi mama lui au murit. Femeia se afla la volan şi avea permis de o lună de zile
14 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un copil de 11 ani şi o femeie de 35 de ani s-au stins din viaţă, în urmaaccidentului din această seară de la Ovidiu. Un alt adolescent de 14 ani a fost transportat la spital, dar starea lui nu este gravă.

RECOMANDARE: Durere de nedescris după accidentul de la Ovidiu - doi băieţi au rămas şi fără mamă şi fără frăţiorul de doar 12 ani. ''Gabriel, nu te vom uita niciodată''

Accidentul a avut loc pe variantă, spre Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", unde două maşini s-au cionit. La fața locului, au ajuns un echipaj SMURD C, unul SMURD B și o ambulanță SAJ B2.

Potrivit unor informaţii neoficiale, şoferița care și-a pierdut viața avea carnet din luna august a acestui an.

Ce spune SAJ Constanța

„În data de 13.09.2021, ora 20:16 am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un accident rutier în localitatea Ovidiu, pe variantă. La locul solicitării au fost trimise următoarele echipaje: echipaj SMURD B, echipaj SMURD C și SAJ B2. Au fost găsite trei victime:

  • copil de 14 ani, traumatism membru superior și membru inferior stâng, conștient. A fost transportat de echipajul SMURD B la Spitalul Județean Constanța.
  • femeie în stop cardio-respirator, s-a efecutat protocolul de resuscitare, dar fără rezultat, declarată decedată
  • copil de 11 ani în stop cardio-respirator, în urma protocolului a fost declarat decesul”

Ce spune IPJ Constanța

La data de 14 septembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C - varianta Ovidiu.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat.

Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 11 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233