dobroge.tv

Live

Șoferul gelos care i-a adus moartea celui mai bun prieten după ce și-a confundat fosta iubită a fost arestat

Șoferul gelos care i-a adus moartea celui mai bun prieten după ce și-a confundat fosta iubită a fost arestat
28 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți într-un accident care a avut loc duminică noapte. Totul ar fi pornit de la gelozia unuia dintre șoferi care ar fi confundat-o pe o tânără cu fosta lui iubita. Bărbatul acuzat că a provocat accidentul mortal în timp ce conducea cu un permis fals a fost arestat pentru 30 de zile.

Victor se afla împreună cu cel mai bun prieten al lui într-o mașină când, și-ar fi văzut fosta iubită urcând într-un alt autoturism și a pornit în urmărirea sa. Când șoferul mașinii urmărite a oprit și fata s-a coborât, Victor a coborât din mașina pe care o conducea şi ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele în mașina pe care a urmărit-o. Șoferul acesteia s-a speriat și a demarat în trombă. A urmat o urmărire de peste cinci kilometri, transmite vasiledale.ro.

CITEȘTE ȘIUn tânăr care şi-a confundat fosta iubită a provocat o tragedie. Șoferul gelos - în spital, prietenul lui cel mai bun în sicriu

Urmărirea nebună a continuat până într-o curbă periculoasă, când şoferul gelos care a intrat în depăşire a pierdut controlul volanului. Poliţiştii au aflat că acesta nu avea nici permis şi circula şi cu un document fals.

Acesta a fost depus în centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, fiind cercetat în continuare sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, uz de fals şi conducere fără permis”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș, citați de Observator News.

Potrivit vasiledale.ro, părinții șoferului urmărit, care se aflau într-un taxi ce venea din sens opus, au fost martori ai tragediei.

Nu am dormit de două nopţi gândindu-mă când ştiam că el a venit din celălalt capăt din Baia Mare până-n Tăuţ cu peste 100 de kilometri la oră. Asta e clar, că e înregistrat şi la doamna aia căruia i-a spus: doamnă, nu ştiu cu ce viteză mă duc, dar mă duc să nu mă ajungă”, a declarat Marian, tatăl șoferului urmărit pentru Observator News.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233