dobroge.tv

Live

Situaţie critică la Constanţa. Mai multe persoane au murit după incendiul izbucnit la ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase

Situaţie critică la Constanţa. Mai multe persoane au murit după incendiul izbucnit la ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase
01 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, unde se află internaţi pacienţi cu Covid-19: FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă

De la ISU CĂLĂRAŞI se trimit în sprijin 7 ambulanţe SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU IALOMIŢA se deplasează 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

ISU Dobrogea confirmă faptul că sunt persoane decedate, dar nu se ştie exact numărul victimelor. Potrivit unor surse, ar fi vorba de 4 morţi.

În acest moment sunt activate planul roşu şi planul alb de intervenţie. Planul alb de interventie, care se activeaza in caz de catastrofa, este echivalentul planului rosu activat in cazul interventiei echipajelor de urgenta. Planul alb arata modul in care sunt alertati medicii, ce fel de cadre medicale din spital sunt chemate de acasa sau cine devine responsabil de trierea pacientilor care urmeaza sa fie adusi in spital.

Mai multe detalii despre subiect: Situaţie dramatică la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Oamenii sunt scoşi pe targă, a fost activat planul ROŞU: ''Uite, a sărit pe geam''!

UPDATE.Potrivit unor surse oficiale, opt dintre pacienţii din spital au decedat.Evacuarea pacienţilor şi căutarea eventualelor victime continuă.

UPDATE.Potrivit Digi 24, Florin Cîțu a fost informat despre incendiu și i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme.

UPDATE. ”Incendiul s-a manifestat la nivelul Secţiei ATI cu pacienţi COVID. Sunt 9 pacienţi decedaţi”,a transmis vineri, iGSU. Sursa citată a precizat că întregul spital a fost evacuat.

Pompierii au anunţat că incendiul a fost lichidat la ora 10:55.

Potrivit datelor transmise de autorităţi, în spital erau 113 pacienţi internaţi, 10 fiind în Secţia ATI.

UPDATE. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, anunţă că doar şapte persoane au murit în incendiul de la Spitalul de boli infecţioase, raportarea iniţială fiind eronată. Acesta a precizat că se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă: INCENDIUL DE LA INFECŢIOASE. Procuror: A fost o informaţie eronată. La acest moment cu certitudine sunt 7 morţi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233