dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Înainte de accident, şoferul care şi-a pierdut viaţa le făcea flash-uri celorlalți conducători auto care mergeau cu viteză mai mică. ''Dumnezeu să te ierte, Cristi''

CONSTANŢA. Înainte de accident, şoferul care şi-a pierdut viaţa le făcea flash-uri celorlalți conducători auto care mergeau cu viteză mai mică. ''Dumnezeu să te ierte, Cristi''
06 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imagini dramatice au fost filmate în această după-amiază în Mamaia, în zona cunoscută sub denumirea de Butoaie. O mașină marca Dodge, cu numere de Brăila, a intrat cu viteză într-un stâlp, după ce a lovit un Renault: Lacrimi şi mesaje de condoleanţe după accidentul din Mamaia. Cristi s-a stins din viaţă, prins între fiarele maşinii sale: ''Ai plecat prea devreme de lângă noi și familia ta!''

La volanul maşinii se afla un tânăr care, în urma impactului, a rămas încarcerat. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator și au început protocolul de resuscitare. Din păcate, tânărul de 32 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

"În jurul orei 13:20, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim în Constanța, în stațiunea Mamaia, zona Butoaie, la un accident rutier. Din primele informații, un autoturism lovise un stâlp de iluminat stradal, iar în urma coliziuni o persoană a rămas încarcerată, aceasta fiind inconștientă. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare, 1 echipaj SMURD B și 1 echipaj SMURD C. Ajunși la fața locului, persoana a fost descarcerata si preluată de catre echipajul SMURD C", se arată în informarea ISU Constanța.

Pe Facebook, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea morţii acestuia. Mai multe mesaje au fost postate pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu să te ierte, Cristi"

"Nu-mi vine să cred că a murit.. cum... maşina nu arată aşa de rău".

"Dumnezeu să te ierte, frate"

Unii internauţi au comentat că l-au văzut pe şofer în trafic şi că ar fi circulat cu viteză. "M-a depăşit cu o viteză.... păcat de el... tânăr... dar viteza şi inconştienţa ucid".

De atlfel, Ziua de Constanţa a postat un video în care este surprinsă maşina, chiar înainte cu câteva clipe de impact. În video se poate observa cum şoferul circula cu viteză și le făcea flash-uri celorlalți conducători auto care circulau pe aceeași bandă, dar cu viteză mai mică decât a maşinii sale.

Totodată, o cameră de luat vederi montată într-o maşină pe care a depăşit-o, a surprins, în depărtare, impactul violent. Maşina cu sute de cai putere derapează, acroşează un autoturism parcat şi culcă un stâlp de pe marginea bulevardului.

Ce spune IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila.În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Sursă foto: ziuadeconstanta.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233