dobroge.tv

Live

Lacrimi şi mesaje de condoleanţe după accidentul din Mamaia. Cristi s-a stins din viaţă, prins între fiarele maşinii sale: ''Ai plecat prea devreme de lângă noi și familia ta!''

Lacrimi şi mesaje de condoleanţe după accidentul din Mamaia. Cristi s-a stins din viaţă, prins între fiarele maşinii sale: ''Ai plecat prea devreme de lângă noi și familia ta!''
06 octombrie 2021
Redactia DTV

Durere fără margini în familia tânărului de 32 de ani care şi-a pierdut viaţa în acaestă după-amiază în accidentul cumplit din Mamaia, zona Butoaie. Cristi n-a avut nicio şansă de supravieţuire. 

O cameră de luat vederi montată într-o maşină pe care a depăşit-o, a surprins, în depărtare, impactul violent. Maşina cu sute de cai putere derapează, acroşează un autoturism parcat şi culcă un stâlp de pe marginea bulevardului.

Imaginile de la faţa locului sunt dramatice. Maşina, marca Dodge, făcută praf, iar Cristi a rămas prins între ele. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator și au început protocolul de resuscitare. Din păcate, Cristi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Pe Facebook, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea morţii acestuia. Mai multe mesaje au fost postate pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu să te ierte, Cristi"

"Nu-mi vine să cred că a murit.. cum... maşina nu arată aşa de rău".

"Dumnezeu să te ierte, frate"

"Finuțu meu! Dumnezeu să te ierte! Ai plecat prea devreme de lângă noi și familia ta! Vei fi mereu în gândurile noastre!"

Ce spune IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Unii internauţi au comentat că l-au văzut pe şofer în trafic şi că ar fi circulat cu viteză: CONSTANŢA. Înainte de accident, şoferul care şi-a pierdut viaţa le făcea flash-uri celorlalți conducători auto care mergeau cu viteză mai mică. "Dumnezeu să te ierte, Cristi"

Sursă foto: Dany V. Facebook

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233