dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Revoltă după ce sute de oameni au scăpat ca prin minune din ghearele morţii. Parcarea nu avea autorizaţie la incendiu: ''Şi-au luat o căruţă de bani pe apartamente, dar...''

16 decembrie 2021
Publicitate

A fost o noapte de coşmar în Constanţa. Zeci de pompieri au luptat pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa. 250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare. Opt persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. La acest moment mai este internată doar o persoană, cu arsuri de cări aeriene.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Munca a zeci de oameni s-a făcut scrum în câteva minute. Mesajul unei mame care a trecut prin iadul flăcărilor: ''Disperaţi oameni dragi după bani, averi şi maşini scumpe, se fac praf...''

Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Mihail Cristian Amarandei, a afirmat că la locul incendiului au intervenit 35 de autospeciale, fiind prezenţi şi pompieri din Ialomiţa şi Călăraşi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că parcarea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

“În anul 2015, premergător obţinerii autorizaţiei de construire (la faza de proiect), a fost emis aviz de securitate la incendiu pentru parcajul amenajat la subsol. După recepţie şi punerea în exploatare, societatea dezvoltatoare nu a solicitat autorizaţia de securitate la incendiu, care certifică practic faptul că imobilul îndeplineşte cerinţele specifice securităţii la incendiu”,a transmis ISU Dobrogea.

"Au facut bloc, si-au luat o caruta de bani pentru apartamente dar si pentru acele parcari de la subsol, dar o instalatie de stingera incendiilor in parcarea de la subsol nu au putut monta, asa cum este si normal"

"Parcări făcute fără evacuare gaze și fum, sigure. Făcute cu curul, repede, pentru a lua banii fraierilor..."

"Blana sunt facute toate, fara senzori, fara sprinklere, fara desfumari. Din pacate, oamenii nu isi dau seama ce cumpara"

"Unde sunt sprinklerele din parcare??? Nu aşa ar fi trebuit să fie??''

"Cine răspunde acum pentru că zeci de familii au rămas pe drumuri?''

"Marele miracol de Craciun este ca intr-un "cartier rezidential" construit recent a intrat masina de pompieri intre blocuri. In conditiile in care vecinii din cladiri diferite isi pot strange mana pe geam. Si niciodata nu vad lumina soarelui. Iar asta e inadmisibil, pentru ca sunt oameni care vor plati rate tot restul vietii pentru aceste cotete. Unii nu vor mai avea niciodata bani destui pentru vacante sau cadouri de sarbatori. Sper sa se faca investigatii serioase si cei vinovati sa faca puscarie multa."

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233