dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi după ce Adela, o tânără polițistă, și-a pus capăt zilelor: „Nu a văzut nimeni durerea din spatele zâmbetului tău. De ce nu a văzut nimeni rănile tale?”

Mare de lacrimi după ce Adela, o tânără polițistă, și-a pus capăt zilelor: „Nu a văzut nimeni durerea din spatele zâmbetului tău. De ce nu a văzut nimeni rănile tale?”
20 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini după ce Adela, o tânără polițistă de 25 de ani, și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, în baia gării din Strehaia. Aceasta era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Familie distrusă de durere după moartea Adelei. Tânăra polițista a decis să-și pună capăt zilelor cu arma din dotare

Miercuri dimineață, Adela s-a îndreptat spre baia gării din Strehaia, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită -- detalii aiciNAȚIONAL. O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare: ea primise ultimul aviz psihologic în 2020

Tânăra ar fi fost în depresie

Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul”, a povestit un prieten de-al tinerei pentru Observator News.

Apropiații știau de problemă și au încercat să o ajute, însă Adela a refuzat. A mers doar la un neurolog, după ce a acuzat dureri de cap.

Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Soțul a primit un mesaj de adio

Soțul polițistei a simțit că urmează să se întâmple ceva grav, după ce a primit un mesaj de adio în care era rugat „să o ierte”.

În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a mai spus prietenul Adelei pentru Observator News.

Mare de lacrimi după moartea Adelei

Gestul tinerei i-a șocat atât pe membrii familiei cât și pe prieteni și colegi. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

Și de ce, și pentru ce, și pentru cine, ai decis să lași golul ăsta imens în sufletele noastre? Erai cu zâmbetul pe buze mereu, găseai rezolvare la orice. Nu a putut nimeni să vadă durerea din spatele zâmbetului tău. Nu am cuvinte și încă nu pot să cred că ai luat această cruntă decizie! De ce nu a văzut nimeni rănile tale...

Nu te voi uita în veci, prietena mea din copilarie!

Sper că acolo sus ești mai fericită!!!

Nu pot să cred, Adela! Ai fost un om deosebit, mereu zâmbitoare și plină de viață! Drum lin către îngeri! Azi ești unul din ei!

Drum lin către îngeri! Azi ești unul din ei

Dumnezeu să te ierte Adela, ai fost un om bun!! Condoleanțe familiei îndurerate!!

Deci încă citesc știrea și nu îmi vine să cred! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Ai fost o persoană distractivă... și puternică. Ne vei rămâne de neuitat, colegilor tăi de gimnaziu și mie, diriga pe care te-ai supărat că a spus notele la biologie la ședința cu părinții... Drum lin către stele, copil frumos!”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233