dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Poliţiştii i-au găsit pe şoferii care au făcut întrecere pe autostradă. Toţi au rămas fără permis de conducere, s-a deschis şi dosar penal

CONSTANŢA. Poliţiştii i-au găsit pe şoferii care au făcut întrecere pe autostradă. Toţi au rămas fără permis de conducere, s-a deschis şi dosar penal
20 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Oamenii legii au reuşit să-i identifice pe indivizii care au făcut "liniuţe" pe Autostrada A4. Toţi s-au ales cu permisele reţinute, în vederea anulării.

"Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie a.c., vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la eveniment au fost identificate.

Este vorba despre 2 bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța.

Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevazute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i privește pe conducătorii auto sus-menționați și art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i privește pe organizator și pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale.

Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere", au transmis oamenii legii.

Totul s-a petrecut peAutostrada A4 Ovidiu - Agigea, în noaptea de miercuri, 19 ianuarie. Mai mulţi bărbaţi au decis să organizeze o cursă ilegală de mașini și s-au luat la întrecere pentru a vedea cine este mai rapid. Imaginile au fost transmise live pe o rețea de socializare, iar ulterior, acestea au fost șterse.

În imagini se observă cum mașinile așteaptă puțin timp în linie, una dintre ele aflându-se pe banda de urgență. Ulterior, după trei claxoane, mașinile se iau la întrecere pe sensul de mers spre Constanța. „Ai timp! Ai timp! Dă-i! Dă-i!”, îl încurajează cel care filmează pe șofer: Pericol pe Autostrada A4. Mai mulți șoferi filmați în timp ce fac liniuțe: polițiștii s-au autosesizat și îi caută. VIDEO

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233